Samen Gezond app: ze hebben ‘m ‘verbeterd’. Wat een fiasco!

samen gezond app

Aargh.

Ze hebben de Samen Gezond app ‘verbeterd’.

Voor wie het niet weet: de Samen Gezond app is een handige manier om geld te verdienen met sporten en bewegen. Ik verdiende er ruim 16 euro mee met mijn dagelijkse hardlooprondjes.

Maar de nieuwe versie is waardeloos.

Samen Gezond app: waarom ik de nieuwe versie snert vind!

 1. Bij de oude versie kon ik vergeten om bij thuiskomst mijn hardlooprondje officieel te beëindigen. De app sloot de activiteit op een gegeven moment zelf af en registreerde hem. In de nieuwe versie is dat niet meer het geval. Nu wordt je activiteit ‘afgekeurd’ als je niet officieel afsluit. En dat, terwijl je treiterig wel de route kunt zien die je hebt gelopen… Ik heb door de update al twee weken mijn weekdoel niet meer gehaald. Niet omdat ik niet heb gelopen, maar omdat hij niet werd geregistreerd of werd afgekeurd. Dat woord ‘afgekeurd’ alleen al!

Je kunt niet meer koppelen aan een activity tracker. Echt waardeloos.

 1. Ik kan niks meer vinden.

Tot slot

Ik overweeg serieus om de Samen Gezond app te verwijderen van mijn smartphone, want ik vind het een kreng geworden.

Op deze manier hoef ik hem niet meer!

Ik baal altijd enorm als ze producten die prima zijn, gaan ‘verbeteren’.

Welke product ken jij, dat is vernieuwd en daardoor verslechterd?

Similar Posts

17 Comments

 1. Ik heb ook deze app n.a.v. jou eerdere post. Al een paar hemabonnen gehad. Was deze week ook een actie kwijt omdat ik hem aan had laten staan maar gelukkig hoefde er niet zoveel. Elke dag 2000 stappen vind ik wel lastig, dan moet ik er elke dag op letten dat ik mijn telefoon steeds bij me heb! Dus ingewikkelder is het nu zeker. Groetjes.

  1. fijn dat je toch een paar Hema bonnen hebt kunnen verdienen Jascha. Dat is toch leuk meegenomen. Ik vind het echt enorm jammer dat je niet meer kunt verbinden met een activity tracker en dus altijd je telefoon bij je moet hebben. Echt zonde dat ze dit hebben weggedaan.

 2. Wij waren ook enthousiast over de Samen gezond app. Maar nu na de “verbetering”. Waardeloos.
  Je kunt geen HEMA bon meer claimen.
  Ze zeggen, maar je kunt in de shop mooie dingen kopen met je punten….. ja maar dat kan alleen als je je ziektekostenverzekering bij de HEMA of Menzis hebt.
  Zo niet, heb je dus weinig aan je punten.

  Ik vind hem dus waardeloos na de “verbetering”.

 3. Ben het helemaal met je eens. Ik vergeet ook geregeld om de activiteit te stoppen en krijg dus de vergoeding ook niet. En dat de Hema bonnen verdwenen zijn is helemaal waardeloos. De dingen in de shop aanschaffen gaat voor mij niet op. Ik heb hem ondertussen verwijderd van mijn telefoon en afgemeld via de website.

 4. Mijn voetbalclub verbetert ook elk jaar zeggen ze, maar het wordt er niet altijd beter op.

  Love As always
  Dimario

 5. Zo frustrerend inderdaad, al die zogenaamde verbeteringen. Een poosje geleden werd NLZIET ‘verbeterd’. Ik heb er persoonlijk alleen nog maar ergernis van gehad, maar oké dan.

 6. Grinnik. Het werd te duur, zeker? Ik ben vaak een tijdje ongelukkig als er een grote IOS-update voor mijn telefoon is en de icoontjes er ineens anders uit zien. Maar uiteindelijk went het wel.

 7. Toevallig heb ik de app zo juist opgezegd. Mijn loopjes werden niet meer geregistreerd, de stappenteller deed het niet en misschien wel het belangrijkste de Hema bon is niet meer verkrijgbaar!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.