Reacties

Samen Gezond app: ze hebben 'm 'verbeterd'. Wat een fiasco! — 17 reacties

 1. Ik heb ook deze app n.a.v. jou eerdere post. Al een paar hemabonnen gehad. Was deze week ook een actie kwijt omdat ik hem aan had laten staan maar gelukkig hoefde er niet zoveel. Elke dag 2000 stappen vind ik wel lastig, dan moet ik er elke dag op letten dat ik mijn telefoon steeds bij me heb! Dus ingewikkelder is het nu zeker. Groetjes.

  • fijn dat je toch een paar Hema bonnen hebt kunnen verdienen Jascha. Dat is toch leuk meegenomen. Ik vind het echt enorm jammer dat je niet meer kunt verbinden met een activity tracker en dus altijd je telefoon bij je moet hebben. Echt zonde dat ze dit hebben weggedaan.

 2. Wij waren ook enthousiast over de Samen gezond app. Maar nu na de "verbetering". Waardeloos.
  Je kunt geen HEMA bon meer claimen.
  Ze zeggen, maar je kunt in de shop mooie dingen kopen met je punten..... ja maar dat kan alleen als je je ziektekostenverzekering bij de HEMA of Menzis hebt.
  Zo niet, heb je dus weinig aan je punten.

  Ik vind hem dus waardeloos na de "verbetering".

 3. Ben het helemaal met je eens. Ik vergeet ook geregeld om de activiteit te stoppen en krijg dus de vergoeding ook niet. En dat de Hema bonnen verdwenen zijn is helemaal waardeloos. De dingen in de shop aanschaffen gaat voor mij niet op. Ik heb hem ondertussen verwijderd van mijn telefoon en afgemeld via de website.

 4. Zo frustrerend inderdaad, al die zogenaamde verbeteringen. Een poosje geleden werd NLZIET 'verbeterd'. Ik heb er persoonlijk alleen nog maar ergernis van gehad, maar oké dan.

 5. Grinnik. Het werd te duur, zeker? Ik ben vaak een tijdje ongelukkig als er een grote IOS-update voor mijn telefoon is en de icoontjes er ineens anders uit zien. Maar uiteindelijk went het wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>