Reacties

Samen gezond app review na 5 weken gebruiken! — 8 reacties

 1. Op jou aanraden heb ik de SamenGezonf app geïnstalleerd. Nog bedankt voor de tip. Ik woon in Spanje dus ik heb het telefoonnummer van mijn zwager gebruikt. Het werkt perfect en binnen een dag is het weekdoel al bereikt en heb al 2x 2€ Hema waardebonnen. Ik vraag mij alleen af hoe ik ze kan verzilveren straks. Zij zijn een jaar geldig maar ik denk niet dat er een mogelijkheid zal bestaan om ze online in één aankoop te gebruiken. Afijn, wij zullen zien, ik ga lekker ermee door😊

  • Ik heb inmiddels ook een stuk of 5 Hema waardebonnen en zoek nog iets om ze aan uit te geven. Ik hoop dat ik ze in 1 koop allemaal kan gaan gebruiken. Fijn dat het jou ook goed bevalt Marie-Jo.

 2. Die snelle uitbetaling klinkt natuurlijk wel heel aanlokkelijk;). Ik begin niet aan dat soort apps, maar ik kan me voorstellen dat het heel motiverend kan werken.

 3. Erg teleurstellende app:
  - registreert activiteiten heel vaak niet
  - de app van mijn vrouw en die van mij geeft regelmatig totaal verschillende afgelegde trajecten aan, terwijl we tegelijkertijd en naast elkaar wandelen
  - je kan maar één week terugkijken (onhandig als je wilt vergelijken)
  - de “beloningen” lijken eerder op een verkapte manier om reclame te maken voor die andere bedrijven, opdat je daar spullen koopt

  • Ik snap je helemaal Hank. Eventjes was het echt leuk, toen met de Hema cadeaubonnen. Maar helaas, is er nu niets meer aan. Ik heb de app van mijn smartphone verwijderd. asr Vitality is dan een stuk beter. Die gebruik ik nu al meer dan een jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>