Reacties

Kobo Aura Edition 2 problemen... — 45 reacties

 1. Ik heb nog geen refurbished apparaten gekocht. Wel heeft een zoon van me verschillende keren achter elkaar een koptelefoon besteld bij Bol en ze waren steeds al stuk bij het uitproberen.
  Wij kopen geen elektronica meer bij Bol. Boeken is prima.

 2. Ik koop nooit refurbished. Maar ook mijn Kobo wil wel eens helemaal op zwart gaan en dan nergens meer op reageren.
  Maar om reclame te maken voor bol: hun service vind ik echt fantastisch!

  • Ik ben het helemaal met je eens Naomi: de service van bol.com is top! Volgens mij is dat een typisch Kobo kwaaltje, dat hij soms gewoon helemaal blijft hangen....

  • Ik had dit blijven hangen ook met mijn Sony e-reader, door hem aan de oplader te hangen en vervolgens te resetten deed hij het dan weer een tijdje goed.

  • Dat klinkt nog als een redelijk makkelijk oplossing Anita. Bij mijn vorige Kobo eReader moest ik hem resetten met de punt van een spel in de achterkant...

 3. Dag Nicole,

  ik had ook ongeveer dezelfde klachten met mijn Kobo.
  Maar ik had 'm hier in de stad (Haarlem) gekocht bij de Kennemer Boekwinkel.
  En guess what: ik kreeg zomaar een nieuwe mee!
  Ik vind het een geweldige service.
  En daarom koop ik graag in een winkel.
  Met een persoon, die je te woord staat en waar je dingen aan kunt uitleggen..

  Hoop dat jij jouw Kobo gauw terughebt!

  groetjes van Marlou

  .

 4. Geen ervaring met refurbished apparaten.
  Wel had ik ook een Kobo ereader die dezelfde problemen had die jij beschrijft. De garantie was al verlopen en mijn wizzkids konden er ook niks mee. Ik heb hem kwaad in de hoek gesmeten en lees nu weer gewoon "echte" boeken ;-)

 5. Ik heb nog nooit een refurbished product gekocht. Jammer dat je al slechte ervaringen hebt gehad met Kobo. Mijn e-reader gaat ondertussen meer dan 3jaar mee en wordt dagelijks minstens een uur gebruikt. Ik heb er nog geen enkel probleem mee gehad.

 6. ik heb ook geen problemen met mijn kobo. hoe lang ik hem heb weet ik zo gauw niet, ieg anderhalf jaar want ik heb mijn kobo plus abbonnement al zolang.

 7. Het zou zomaar eens kunnen dat ik precies deze ereader heb en die ligt dus ook in de kast. Volgens mij had ik in het begin niet veel problemen, maar hij reageert traag en slaat dan ineens meerdere pagina's om. Ik vond 'm in ieder geval bijna onhandelbaar geworden dus ik lees nu ebooks op mijn iPhone...

 8. Heel eerlijk heb ik nog nooit een refurbished apparaat gekocht. Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar fysieke boeken die ik vast kan pakken. Ik vind het zo gezellig met een boek op de bank en een kopje thee.

 9. Om deze redenen zou ik dan ook nooit een refurbished product kopen ;). Ik ben bang dat er toch iets mis mee is en dat ik weer terug moet naar de winkel. Ik koop liever iets nieuws zodat ik goede garantie heb en er vanuit kan gaan dat hij niet zomaar kapot gaat.

 10. Ik koop zelf geen refurbished. Vind het toch een beetje risky. Wel fijn dat ze deze service hebben. Het is lekker gemakkelijk. Ik hoop dat je alsnog ervan kan genieten als het terug is!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder