Je vindt een miljoen. Wat zou je doen?

De duik

Stel je bent op huwelijksreis, en je vindt een tas met een miljoen erin in de zee tijdens het duiken. Je levert de tas netjes af bij de portier van je hotel, maar 's avonds staat de tas ineens weer op je kamer. Wat je hoort te doen is de tas afgeven bij de politie. Maar dat doen Erin en Marc niet. En dat heeft gevolgen voor de rest van hun leven. Het boek begint met een scène waarin Erin een graf staat te graven voor Marc... Dus ik bedoel maar.

De duik is het eerste boek van Catherine Steadman, en ik vind het een veelbelovend debuut. Mijn review vind je op mijn blog over boeken.

Similar Posts

14 Comments

    1. Tenzij je dus achtervolgd wordt door de criminelen die hun geld terug willen Lodi. Hoewel je dit natuurlijk mooi kunt combineren: op de vlucht over de hele wereld : )

  1. Als ik het zomaar vinden zou zou het naar de politie gaan inderdaad. Ellende kun je verwachten als je dat achterover drukt. Maar als we zomaar een miljoen zouden krijgen?
    Eerst het huis afbetalen natuurlijk -hoewel een klein sommetje overlaten belastingtechnisch voordeliger is. Eindelijk alle losse endjes gaan afmaken, zoals Nadia al schreef. En dan een klein huisje op Texel kopen! Verder vaker uit eten, vaker eens een korte vakantie, een nieuw VW-busje...jahoor, dat komt wel te pas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.