Reacties

Kleding uit vroeger tijden te koop in Arnhem — 17 reacties

 1. Het is wel mooi die romantische kleding stijl maar niet om in te werken en je kinderen naar school te brengen. Er zijn vast mensen die het kopen maar zelf ben ik geen liefhebber. Bij mij moet het praktisch zijn.

 2. Ik hou veel van zulke kleding, maar dan niet als mijn dagelijkse kleding, tijdens het huishoudelijk werk. Wel als ik op de koffie zou gaan bij een vriendin, een verjaardag of een avondje uit.
  Jammer dat het zo duur is!

 3. O, ik vind het geweldig, deze stijl! Doet ook denken aan Magnolia Pearl, wat ik prachtig vind.
  Ik zou het zeker dragen, alleen helaas...erg prijzig allemaal.

 4. Als ik elegant zou zijn en veel geld zou hebben dan kon het zijn dat ik het zou kopen. Elegant ben ik helaas niet, ik kom nooit verder dan basic spijkerbroek en shirt of trui. Ik zie het niet in winkels en weet niet wat me staat. En geld voor dergelijke dure kleding ook al niet dus nee, ik koop het niet haha.
  Ik heb wel bewondering voor vrouwen die dit soort dingen dragen.

 5. Kun je er ook kleding huren voor een speciale gelegenheid? Ik denk dat deze kleding wordt gekocht door en voor mensen die in een film/toneelstuk/serie spelen dat zich afspeelt in een tijd waarin deze kledij werd gedragen door de gegoede burgerij...

 6. Ik heb een kennisje die daar gaat shoppen en ik sloeg stijl achterover toen ik hoorde wat zo'n setje dan kost want één setje is dan ook maar niks. Een aantal "brocante dames" is helemaal weg van deze stijl en dat past natuurlijk ook wel bij het brocante sfeertje ... en waarschijnlijk ook bij hun portemonnee :)

 7. Schitterend! Alleen die prijs... nee dan maar patroontje op internet en zelf maken ;)
  Maar schitterend!

  Bedankt voor het delen, heerlijk deze stijl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>