Reacties

Is elektrisch poetsen beter? — 18 reacties

  1. Oeps, ik vrees dat ik zo'n overactieve te harde poetser ben... En toch blijf ik lekker ouderwets met de hand poetsen. Heb nu al zo vaak poetsles gehad van de tandarts dat ik het vast inmiddels wel weet;).

  2. Elektrisch poetsen is inderdaad beter dan met de hand poetsen.
    Maar beide methoden vallen of staan met hoeveel aandacht men aan het poetsen besteed.
    Ook voor elektrisch poetsen zal men de tijd en de aandacht moeten nemen. Hans

  3. Tandartsen raden het ook steeds aan bij mij. Ik heb er een hekel aan want ik hou niet van dat geluid in mijn hoofd. Nou misschien toch maar eens weer proberen na lezen dit stukje. fijne dag.

  4. Ik ben fan van sonisch poetsen. Mijn ervaring is dat bij oralB-elektrisch de capaciteit per poetsbeurt terugloopt totdat ie leeg is en dus ook het aantal poetsbewegingen. Bij sonisch is de capaciteit op 100% totdat de batterij leegraakt. Ik heb een aantal Sonicare's versleten inmiddels, echt duurzaam zijn ze dan weer niet helaas, vooral niet omdat je geen onderdelen kunt kopen.

  5. Leuk om te lezen! De 2 seconden die Suuz eruit pikt, merkte ik ook op, en bij punt 4 kwam ik een kleine typo tegen. ;) Toen ik verhuisde, kwam ik bij een andere tandarts terecht. Die raadde meteen aan om elektrisch te gaan poetsen, en ragertjes te gaan gebruiken. Ik heb weinig problemen met mijn gebit, maar heb het advies zeker opgevolgd. Baat het niet, dan schaadt het niet ;)

  6. Zelfs onder tandartsen zijn de meningen verdeeld. Mijn tandarts in Breda vond een elektrische tandenborstel slecht. Mijn tandarts in Amsterdam vond het juist goed. De tandarts die ik nu heb, heb ik het niet gevraagd. Ik poets elektrisch.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>