Reacties

Is de Hema nog wel 'Echt Hema?' — 20 reacties

 1. Ik kom eigenlijk nooit echt bij de Hema, terwijl ze wel leuke dingen hebben maar ik ga liever naar de action.. ook eigenlijk de enige winkel waar ik nog kom

 2. Ik vind de kritiek terecht. Zelfs de Hema worst is niet meer wat het vroeger was... en dat kan echt niet. Ondergoed kocht ik vroeger bij de Hema, nu zijn ze naar een paar maal dragen al niet mooi meer en na een aantal maal wassen vallen er de gaten in.

 3. Ik kom eigenlijk alleen bij de Hema voor dingen als notitieboekjes. En ik moet zeggen dat de laatste vooral heel erg stinkt. Ik dacht: trekt er wel uit na een poosje gebruiken, maar nee... Verder haal ik ook al mijn (dikke) panty's bij de Hema. Het is een poosje heel slecht geweest met de kwaliteit, maar die ik nu heb, zijn gewoon weer prima.

 4. Klopt helemaal hoor, het is gewoon niet meer wat het geweest was. Dat is jammer, want daar stond Hema wel altijd voor.

  Love as always
  dimario

 5. Uit mijn hart gegrepen dit artikel. Vroeger kon je goede kwaliteit katoenen kleding bij de Hema kopen, wel wat duurder maar dan had je ook wat. Ze hadden ook eigen design spullen, ze schreven wedstrijden uit voor jonge ontwerpers. Allemaal weg. Allemaal goedkoop spul uit China geworden.

 6. De grote Hema winkel is leeg, waar ik woon. Er is een kleine gleuf waar Hema op staat. Daar verkopen ze bijna niks wat ik zou willen kopen.

  Blokker had ook een grote winkel. Dat is nu Big Bazar. Als je zoekt kun je daar nog wel wat vinden, maar dat zijn toevalstreffers. Een goed aardappelschilmesje vond ik daar voor weinig geld. Dat had ik precies nodig. Maar verder zie je daar echt niet wat je van Blokker zou verwachten. Het is ook geen Blokker meer.

  V&D, nou ja. Je weet het.
  Dat soort winkels bestaan gewoon niet meer.

  Action heeft die ruimte ingenomen. Het is echt niet allemaal troep wat ze daar verkopen. Maar of die de lockdowns overleeft?

 7. Ik stond vorig jaar buiten te wachten en rook steeds een chemisch luchtje goedkoop plastic. Ik snapte niet waar het vandaan kwam tot dichter naar de hema ging. Dat is nieuw sinds ze failliet waren vroeger rook je die vieze worsten tenminste nog. Ik kocht er als laatste handdoeken en de draadjes hingen er al aan. Helaas bleek de kwaliteit zo slecht dat dat losse draadjes losse naden waren. Action heeft betere kwaliteit en die winkel stinkt niet.

 8. De tompoucen vind ik ronduit smerig maar ze kosten dan ook niet heel veel. Panties, sokken, pyama's, kantoorartikelen en wat keukenspullen vind ik prima. Ik heb ook wel wat jurken en rokjes gekocht in de afgelopen jaren. Blijf het een fijne winkel vinden.

 9. Hema blijft fijn en vernieuwen. Koop er regelmatig en alles is en blijft goed. Servies, notitie blokken, scrubcreme, ondergoed en nu hebben ze zelfs een shampoo bar geschikt voor de girly curl methode. Helemaal top. Action vind ik daarmee vergeleken slechte kwaliteit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder