Reacties

Ik kan niet meer uit de voeten — 37 reacties

 1. Au, dat klinkt niet best!
  Onwijs vervelend, en het kan ook wel een tijdje duren voordat het helemaal is hersteld. Gelukkig zijn er kids die je een handje helpen.
  Veel sterkte en beterschap!

 2. Beste Nicole , je kunt nu wel fenken ach verstuikt, maar je zelf toch echt naar een dokter moeten die beoordeelt of er geen foto gemaakt moet. Ik dacht ook ooit " verstuikt" maar er bleek een splintertje van het bot te zijn afgesprongen dat is gaan zwerven en zenuwen heeft geraakt.ik weet hoe eigenwijs je bent maar 1 die enkel moet ingetaped wotden door een fysio 2 na een diagnose door ha of zhs 3 en gewion rondhuppelen en je gezin prijzen is leuk als blogger b maar niet als mens.
  Verder moet die enkel 3 hoger liggen dan jezelf bent ivm vocht en bloed 4 moeten je krukken door een deskundige afgesteld worden en moet je pijnstillers en ontstekingsremmers krijgen anders ben je tot Pasen de ***.
  Sorry voor deze strenge ton, maar 2 fotoos et Uggs en krukken zijn voor mij geen diagnose ( en ik heb er verstand vsn). Dus meisje...... aktie.

 3. Oef, dat is minder :(

  Een ongeluk schuilt dus niet alleen in kleine hoekjes, maar ook in kei
  Gelukkig is het niet erger, dus komt gauw goed ;)

  Spoedig herstel

 4. He bah wat akelig .Ik zou je enkel toch even na laten kijken .Ik was ooit ook eigenwijs met de gedachte ach mijn pootje verstuikt ,tot 's avond mijn voet helemaal dik en blauw werd . Middenvoetsbeentje gebroken en in de rolstoel voor een paar weken .Kijk het even aan en anders echt naar de dokter .In elk geval wens ik je beterschap en doe rustig aan
  Groetjes Elisabeth

 5. Bereid je ook even voor op vréselijk veen spierpijn in nek en schouders, dat rond hobbelen op krukken vraagt héél veel kracht en ik weer uit ervaring dat je er hóndsmoe van wordt. En eh... hang een tasje met dingen die je lastig kunt bereiken als telefoon, zakdoek enz want je kunt er vergif op innemen dat je telefoon net ophoudt met bellen als je er nét heen gestrompeld bent.

 6. Sterkte!

  Een paar jaar geleden was ik een paar weken onthand. Beide armen in het rekverband. 1 gebroken andere gekneusd plus beide polsen gekneusd. Het was improviseren. Uiteindelijk lukte alles wat nodig was. Maar ik had toen niet ook nog eens m'n voet moeten verzwikken. ;-)

 7. Dank voor alle medeleven! Ik heb het advies van thuisarts gevolgd, en omdat ik nog kon lopen ben ik niet naar de huisarts geweest. Maar de zwelling is inmiddels veel minder en mijn enkel ziet er bijna weer normaal uit. Hij voelt alleen nog wat pijnlijk, dus hardlopen durf ik helaas nog niet weer te doen. Ik mik nu op zondagavond in ieder geval weer naar dansles kunnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>