Reacties

Wat geef je iemand als housewarming cadeau? — 14 reacties

  1. Ik zou er zelf niet aan gedacht hebben, maar ik vind het wel een leuk cadeau. Al wijk ik niet snel af van mijn eigen schoonmaakmiddelen.

  2. Ik heb een paar keer iemand,die voor het eerst zelfstandig ging wonen ook zoiets gegeven. Gewoon een emmer,met daarin schoonmaakspullen.Er werd om gelachen,maar het werd gewaardeerd.

  3. Ik gaf voorheen altijd rookmelders en een branddeken en een ehbo-doos. Maar brandmelders zijn nu verplicht en in de meeste huizen hangen ze. Niet in studentenhuizen dus aan jongelui geef ik dit nog wel.

  4. Leuk, zo'n pakket! Ik kreeg zoiets van vriendinnen toen ik op mezelf ging. Iedereen had wat praktische huishoudartikelen meegenomen en dat werd verzameld in een grote mand. Heel erg leuk, vond ik.

  5. Ik zou zeggen niets, want diegene is er net achter gekomen door de verhuizing dat hij al troep genoeg heeft. Maar dit is ook een mooi idee.

    Love as Always
    Dimario

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>