Wat geef je iemand als housewarming cadeau?

Ja ik dacht Dat hebben julllie vast nog niet 1

Ik zat te lezen over een duurzame badkamer, en me gewoon met mezelf te bemoeien toen mijn oog viel op een intrigerende advertentie. De titel was:

‘Marcel’s Green Soap Verhuis Pakket.’

Noem me een nieuwsgierige consument, een willoos slachtoffer van slimme marketing, maar ik klikte erop.

Marcel’s Green Soap Verhuisdoos

Tot mijn verrassing bestaat er een heuse Marcel’s Green Soap verhuisdoos. En tot mijn nog grotere verrassing vind ik dit eigenlijk echt wel een leuk cadeau! De schoonmaakspullen van Marcel’s Green Soap ruiken namelijk echt heel lekker, en ze zijn milieuvriendelijk.

En weet je wat het is?

De meeste mensen hebben gewoon al heel veel spullen. Dan valt zo’n pakket met lekker ruikende schoonmaakmiddelen prachtig in de categorie: ‘Dat komt altijd wel van pas.’ En mijn Innerlijke Calvinist houdt ervan als dingen nut hebben.

Screenshot 2022 07 17 at 12.08.10

Dus ik wilde dit toch even delen als tip.

Cadeautip voor een housewarming feestje

Ben je uitgenodigd voor een housewarming feestje en zit je te denken wat je toch eens zult schenken? Dan is is Marcel’s Green Soap Verhuisdoos denk ik echt een leuk cadeau.

Een budgetvriendelijke optie, is dat je zelf een leuk pakketje maakt met groene zeep en baking soda:

groene zeep en baking soda
Links: baking soda – rechts: groene zeep

Als je gaat verhuizen maak  je je nieuwe woning immers schoon. Ook als de vorige bewoners het schoon hebben achtergelaten. Je wilt het toch vaak ook zelf even goed schoonmaken. Al is het maar voor het idee.

Als verjaardagscadeautje vind ik zo’n pakket minder geschikt, want dan roept het misschien de vraag op:

‘Vind je het zo vies bij mij thuis dan?!’

Leestips

cadeau 25-jarig huwelijk

Kaasplankje maken.

Wat vind jij van een schoonmaakpakket als housewarming cadeau?

Similar Posts

14 Comments

 1. Maar wat als de ontvanger van het pakket slechts één schoonmaakmiddel gebruikt, en dat is niet van Marcel?
  ik ben tegenwoordig meer van het vragen ‘wat wil je echt?’

 2. Ik zou er zelf niet aan gedacht hebben, maar ik vind het wel een leuk cadeau. Al wijk ik niet snel af van mijn eigen schoonmaakmiddelen.

 3. Ik heb een paar keer iemand,die voor het eerst zelfstandig ging wonen ook zoiets gegeven. Gewoon een emmer,met daarin schoonmaakspullen.Er werd om gelachen,maar het werd gewaardeerd.

 4. Ik gaf voorheen altijd rookmelders en een branddeken en een ehbo-doos. Maar brandmelders zijn nu verplicht en in de meeste huizen hangen ze. Niet in studentenhuizen dus aan jongelui geef ik dit nog wel.

 5. Leuk, zo’n pakket! Ik kreeg zoiets van vriendinnen toen ik op mezelf ging. Iedereen had wat praktische huishoudartikelen meegenomen en dat werd verzameld in een grote mand. Heel erg leuk, vond ik.

 6. Ik zou zeggen niets, want diegene is er net achter gekomen door de verhuizing dat hij al troep genoeg heeft. Maar dit is ook een mooi idee.

  Love as Always
  Dimario

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.