Reacties

Hoera: een dekbedhoes die past! — 16 reacties

  1. wat dacht je van te grote dekbed hoezen, dat je dekbed erin loopt te zweven en dus gaat rommelen. Megaaaaa irritant. Ik vind trouwens dekbedhoezen zonder instop strook, maar met druk knoopjes, wel heel erg fijn (denk aan ikea)

    • Te grote hoezen heb ik nog nooit gehad. Als je geen instopstrook hebt, vind je het dan niet rottig dat het dekbed dan niet ingestopt kan worden?

  2. Ik herken punt 1-6 zo goed! Heb pas een nieuwe hoes gekocht, maar deze verschuift heel makkelijk. Erg jammer als het niet goed zit, terwijl hij wel zo mooi is... Ik wil ook wel eens de perfecte dekbedhoes! :)

  3. Ik heb een queen size bed. Overtrekken van 240 x 200 koop ik lokaal bij een speciaalzaak en passen perfect om de dekbedden. Mijn nieuwe verenbed met een dikte van circa 25 cm past er helaas niet in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder