Reacties

Schoenen opbergen gang — 63 reacties

 1. Eeuwig probleem :-) Wij hebben een schoenenkast met allemaal schappen er in. Het begon heel netjes maar nu wordt gewoon de deur geopend, de schoenen er in gegooid en de deur weer dicht gekwakt ;-)

 2. Ik heb een 2 meter hoge Ikea Method kast in de gang. Die is diep genoeg om schoenen in te zetten.
  We hebben elk onze eigen plank en op de onderste plank staat een mand met regenkledij en een bidon sproeivloeistof voor de auto's.
  De hall is altijd netjes en geeft inderdaad de indruk van een schoon huis.

 3. In de gang hebben we een boekenkast staan. Bovenin hebben we de kapstok. En onderin zitten vier planken waar schoenen op kunnen worden gezet.

  In de bijkeuken staat een hoge boekenkast van IKEA. Daar staan alle schoenen van de kinderen. En ook nog wel wat andere dingen.
  Een boekenkast 's 30 diep. Diep genoeg voor schoenen en toch minder diep en daardoor neemt hij minder ruimte in.

 4. Wij hebben geen gang hier is de inkom van ons huis langs de keuken en we hebben daarom een grote wandkast in de wasplaats waar schoenen in kunnen, maar er staan altijd twee paar schoenen die ik veel draag in de keuken naast de deur en als de kleinkinderen komen die zwieren die van hun naast die van mij.

 5. wij hebben een hele smalle gang met een radiator erin en de kattenbak enzo, we hebben twee van die bakken gekocht voor schoenen die je kan ophangen maar we zijn nog aan het orriteren waar haha het moet er ook nog een beetje leuk uitzien natuurlijk..

 6. Wij hebben een rekje boven onze diepvries en wasmachine geinstalleerd waarop we onze dagelijkse schoenen kunnen zetten! De schoenen die we niet dragen zitten dan weer in een grote kast in onze berging!

 7. De beste methode was de kinderen het huis uit (en daarmee al hun sneakers en schoenen en schoenen van vrienden die op bezoek waren). Binnen droegen we meestal geen schoenen, dus alles stond in de hal geparkeerd.
  Heb van die schoenenkastjes, heel ondiep want smalle hal, maar wel passend bij de kleuren van mijn entree. En schoenenzakken aan de binnenkant van mijn meterkast. Daarnaast zorg ik ervoor dat er vanuit de voordeur geen schoenen te zien zijn, want toen ik nog regelmatig collectes liep viel me dit als eerste op. Rommelige hal/gang, want overal schoenen te zien. Ruim je die op (of gooi ze inderdaad ergens in of achter) dan lijkt het netter. Dat gaf mij een andere blik op mijn eigen entree.

 8. Schoenen of laarzen ergens op of in gooien in niet mijn ding, daar worden ze niet mooier van.
  In de meeste schoenen gaan schoenspanners en in de laarzen laarzenspanners.
  In de gang staan er van ons beiden 2 paar schoenen/ laarzen.
  Opruimen is blijft een punt van aandacht, daar ik vaak meerdere keren per dag van schoen/ laars wissel, ben ik best geneigd om ze in de gang te laten staan, doch
  de bedoeling is dat ze worden neergezet/ opgeruimd in de daarvoor bestemde kamer.
  Mee naar je kamer nemen is niet aan de orde, daar boven geen schoenen worden gedragen.
  In huis dragen wij veelal pantoffels of sloffen, die staan ook in de gang te wachten!

 9. Wij hebben een schoenenkast in de gang, maar helaas passen daar lang niet alle schoenen in. De schoenen die we het meeste aandoen staan in deze kast. Voor de andere schoenen heb ik nog niet echt een goede plek gevonden. We hebben gewoon teveel schoen vrees ik...

 10. Wij hebben een open schoenenrek, en ookal staat t redelijk opgeruimd, toch zou ik t liefst n mooie dichte schoenen kast hebben. Maar ik vermoed dat we thuis dan te lui zijn om ze in de kast te doen en de gang alsnog vol schoenen ligt Haha!

 11. Wij hebben veel schoenen, een klein halletje zonder muren. Of althans, niks waar je een kastje tegenaan kunt plaatsen. (Een verwarming, drie deuren en een stuk glas, plus geen loopruimte.)

  Handschoenen en sjaals hangen in een net aan het plafond.

  Tips zijn welkom! :-)

 12. De schoenen van onze kids zitten in een mand (beide hebben een eigen mand). Die staat weer op een rek met daaronder manden met tassen. Schoenen van mij en mijn partner liggen in een lade in de kast in de hal.

 13. We hebben een klein tochthalletje waar er een klein schoenenrek onder de kapstok staat. Dat is bij lange na niet genoeg, dus hebben we nog een oud dressoir waar schoenen, tassen en andere rommel in bewaard wordt. Daar wil ik nog wel een keer een andere oplossing voor...

 14. Wij hebben een schoenenkast en doen ruim ik bijna obsessief op. Het is By far de meest rommelige kast in huis.

  Man en kind gooien hun schoenen er van ver in... bye bye idee schoenenkast ????

 15. Dat is iets dat wij ons binnenkort moeten aanschaffen mits vriendlief graag alles laat rondslingeren. En wanneer de vrienden langskomen, doen ze hun schoenen ook uit, dus lijkt het me wel handiger om ze netjes op te ruimen.

 16. Wij hebben de schoenen in de hal in een kast staan inderdaad. Over het algemeen gaat het goed. Soms ligt er nog wel eens een verdwaald paar ergens, maar over het algemeen gaat het goed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder