Rara, waar is dit een foto van?

raadsel

Reacties op Rara, waar is dit een foto van?

  1. aaaah je hebt een nieuw zomerjurkje, geweldige stof natuurlijk kon je die niet laten hangen ­čÖé
    Mocht het toch een douchegordijn zijn dan ben ik uiterst teleurgesteld

  2. Ik denk dat het geen stof is maar eerder iets plastiekerigs aangezien ik precies op ongeveer 2/3 van de foto een verticale lasnaad zie zitten. De kreuken die te zien zijn, zijn eerder van het type kreuken die je in plastiek kan krijgen.E├ęn of andere soort herbruikbare tas ? Je maakt ons wel nieuwsgierig…..

  3. Bedankt voor al jullie reacties. Het antwoord was dat het een houdbaar tasje is! Ik heb het standaard in mijn gewone tas zitten, zodat ik geen plastic tassen nodig heb als ik iets koop.

    Maar de dingen die jullie noemen in dit motief zou ik superleuk vinden!

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.