Hoe reserveer je een fijne stoel?

ikea stoelIk zit graag in onze keuken.

Om ditcomfortabel te kunnen doen, kocht ik zelfs speciaal een Ikea Jennylund stoel. Ik zette de stoel achter de koelkast, en het is één van mijn favoriete plekjes geworden. Je zit er lekker verstopt en de stoel zit heerlijk.

Maar er is 1 probleem.

Er zijn er meer die de stoel heel fijn vinden. En daardoor is de stoel elke keer dat ik er wil gaan zitten bezet. Door zowel mens als dier:

Ikea stoel
Bezet!

Daarom ben ik mij aan het bezinnen op methodes om die stoel vrij te houden voor Mij. Ik heb de volgende methodes verzonnen!

De Handdoekmethode

Geïnspireerd door foute vakantiegangers, die ‘s ochtends snel een handdoek op een ligstoel zetten:

ikea stoel

De klassieke tekst methode:

ikea stoel

De Sabotage methode

Gewoon het zitkussen er uithalen en even in mijn kledingkast leggen:

ikea stoel

De Afschrikmethode

Ikea stoel
Met dank aan PicMonkey en Pixabay

Wat is jouw favoriete plek bij jouw thuis?

 

Similar Posts

12 Comments

  1. Dat kussen verstoppen heb je goed bedacht en lijkt me het meest effectief. Mijn favoriet is een plekje op de bank en die is gelukkig zo groot dat we er allemaal op passen :)

  2. Haha heerlijk ik heb ook een kat die het heerlijk vind om elk plekje van ons in te pikken, bijvoorbeeld mijn bureaustoel of het hoekje van de hoekbank is toch wel erg fijn. Stel je voor dat hij in een van zijn 10 mandjes gaat liggen

  3. Mijn eigen stoel! ;o)
    Ze weten het allemaal, dat is mama’s plekje. Heel soms vind ik er een ander in, maar zodra mama dan zegt dat ze er even wil zitten..
    Misschien scheelt het dat er (nog) geen andere volwassenen in huis zijn ;o)

  4. Wij hebben een hoekbank en ik zit dus heel graag weggedoken in de hoek. Mijn benen lekker languit en nu met het nog koude weer, een fleecedeken over me heen. Heerlijk. Ik duik er straks ook weer heerlijk in met een boek erbij.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.