Reacties

Hoe reserveer je een fijne stoel? — 12 reacties

  1. Dat kussen verstoppen heb je goed bedacht en lijkt me het meest effectief. Mijn favoriet is een plekje op de bank en die is gelukkig zo groot dat we er allemaal op passen :)

  2. Haha heerlijk ik heb ook een kat die het heerlijk vind om elk plekje van ons in te pikken, bijvoorbeeld mijn bureaustoel of het hoekje van de hoekbank is toch wel erg fijn. Stel je voor dat hij in een van zijn 10 mandjes gaat liggen

  3. Mijn eigen stoel! ;o)
    Ze weten het allemaal, dat is mama's plekje. Heel soms vind ik er een ander in, maar zodra mama dan zegt dat ze er even wil zitten..
    Misschien scheelt het dat er (nog) geen andere volwassenen in huis zijn ;o)

  4. Wij hebben een hoekbank en ik zit dus heel graag weggedoken in de hoek. Mijn benen lekker languit en nu met het nog koude weer, een fleecedeken over me heen. Heerlijk. Ik duik er straks ook weer heerlijk in met een boek erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder