Reacties

Hoe kies je het juiste bed? — 11 reacties

  • Het boek is zeker interessant. Hoewel ik er nog steeds niet over uit kan dat je gewoon een heel boek kunt schrijven over een bed kiezen en kopen! Hoe is het mogelijk!

 1. Een bed kopen via marktplaats is helemaal zo slecht niet hoor. Dat is vaak alleen de houten ombouw en ja eventueel een lattenbodem.
  Ik zou dat ook rustig doen hoor, maar ons bed gaat al 16 jaar mee en is nog prima. Wij hebben wel een aantal jaren geleden een nieuw matras gekocht. Bij de IKEA. Je hebt daar een omruil garantie van 90 dagen. Dat vond ik wel een prettig idee. Je moet immers even wennen aan een nieuw matras. Nou hij slaapt heerlijk hoor!!

  • 90 dagen is lekker lang zeg. Dan kun je een matras echt goed testen lijkt me. Ik vraag me alleen wel af wat ze met een matras doen dat wordt teruggebracht. Zouden die met korting verkocht worden?

   Goed om te lezen dat de houten ombouw inderdaad niet het belangrijkste is.

  • Tja, dat heb ik niet gevraagd. Dus dat weet ik niet. Ik hoop niet dat ze dat gewoon weer voor de volle mep verkopen.

 2. Oeps, ons bed voldoet voor mij prima aan de eisen, maar voor mijn man met zijn 1.95.... Ons bed is 2.10, dus voor hem niet lang genoeg en met 80 cm ook niet breed genoeg, mar verder slaapt hij heerlijk!

  • Zo zie je maar weer Henny! Blijk je een probleem te hebben, zonder dat je het merkt! Maar als je man lekker slaapt, lijkt het me helemaal prima : )

 3. Ik heb een heel groot antiek bed met zeeën van ruimte voor mijzelf met aupingspiraal bodem en een matras en topdek matras van ikea..dat topdek matras is nu aan vervanging toe.. tja deze schrijver heeft misschien wel last van slapeloosheid en heeft in die staatbedacht een boek te schrijven over dit onderwerp ..Who knows ☺

 4. Wij hebben vorig jaar 2 matrassen gekocht bij een matrassenspecialist. Aangezien we allebei ruglijders zijn, hebben we er ferm wat euro's tegenaan gesmeten. En weet je wat? We staan allebei elke ochtend op mét rugpijn. Je krijgt een testperiode en nét na die periode begint het opnieuw : stijf, stramme spieren, lage rugpijn,...

 5. Ik word 's ochtends eigenlijk zelden echt uitgerust wakker. De laatste tijd spelen mijn man en ik met het idee om een nieuw bed te kopen. En het dit keer goed te doen inderdaad, geen IKEA-bed of iets dergelijks, maar een goed bed als investering voor een goede nachtrust.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder