Vrolijkheid en levenslust op de koelkast

Boert Geert heeft dan wel niet zo’n charmante reputatie, zijn bijnaam is Geile Geert, maar de levenslust die hij uitstraalt op onderstaande foto vind ik zo mooi, dat ik hem een plekje op mijn koelkast heb gegeven! Ik word er gewoon vrolijk van!

boert geert

 

Wat maar weer eens bewijst dat uitstraling belangrijk is dan ‘looks’. Want aan de achterkant van deze poster staat Tasty Tom:

tom

Die heeft het moeten afleggen tegen vrolijke Geert!

Kijk jij naar Boer zoekt Vrouw?

Similar Posts

16 Comments

 1. Nee, ik kijk het niet. Nog nooit gedaan. Het trek me op één of andere manier gewoon niet. Maar ik krijg via social media ook genoeg mee. ;)

 2. Ik kijk altijd Boer zoekt vrouw. Ik vind Geert niet zo leuk, ook Tom eigelijk ook niet zo. Ik ben “fan” van Theo. Ik hoop zo dat hij zijn ware liefde vind!

 3. Ik vind Boer Geert wel leuk, Tom niet zo. Een beetje te gelikt. Maar mijn favoriet is Boer Theo.
  Ik probeer het elke zondagavond te zien en anders via Uitzending Gemist.
  Het vrolijkt je koelkast leuk op:-)

  1. Ik weet wat je bedoelt Nesrin. Ik zoek nog steeds góede koelkastmagneten die er niet steeds van afvallen. Deze zijn van de Action. Maar ze zijn inderdaad wel erg leuk!

 4. Wat betreft de koelkast ben ik heek minimalistisch. Gewoon een kale koelkast. Wel zo handig want hij heeft een roestvrijstalen uiterlijk en dan zie je al snel vingers of vlekken. Zonder versiersels heb ik hem weer snel schoon.
  Mocht ik er een foto van een leuke man op willen plakken dan doe ik dat wel van mijn eigen kerels ;D

 5. Haha, ik had het me wel voorgenomen… Maar t is nog niet gelukt :-))) ik moet wel enorm lachen om je vrolijke geile Geert foto hahahaha. Liefs, Eva

 6. Jawel, hier een fan! In het begin had ik ernstige twijfels over boer Geert. Hij leek me veel te handtastelijk. Maar de dames vonden het blijkbaar niet erg. Of ze zagen al iets wat later in het programma naar boven kwam: boer Geert durft diepgaande vragen te stellen en komt dan ineens over als een regelrecht gevoelsmens! Sinds die aflevering ben ik om. Boer Geert is de leukste!

  1. Oh leuk, Neurootje! Ik ben het met je eens dat boer Geert naarmate het programma vordert sympathieker wordt. En het is bij hem thuis ook het gezelligst valt me op. Bij Bertie vind ik het steeds heel ongemakkelijk.

 7. Jep, ik volg het en geniet er met volle teugen van. Bij Bertie snap ik niet helemaal hoe de gevoelens loskomen want er gebeurd niets?? (Of worden die beelden niet aan ons getoond)
  En Tom had ik eigenlijk van verwacht dat ie voor Leonie ging (niets tegen Rimke of zo).
  Geert vind ik hilarisch. Inderdaad een man waar je meteen heel vrolijk van wordt. Een en al positiviteit, dus ik snap je posterkeuze wel :D Ik moest vreselijk lachen toen hij met twee vrouwen hand in hand ging overstraat liep om te gaan ontbijten. Keileuk!

  1. Ah gezellig, nog een medekijker! Ik vind ook dat er bij Bertie nauwelijks iets gebeurd. En eerlijk gezegd snap ik met name van die donkere vrouw niet dat ze niet op Bertie afknapt! Ik vind haar ook best een slechte gastvrouw. Ze doet nauwelijks moeite.

   Bij Tom had ik ook verwacht dat hij voor Leonie zou kiezen!

   Geert loopt echt te genieten. Dat vind ik leuk om te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.