Reacties

Aluminiumfolie die niet goed afrolt! — 10 reacties

  1. Heel irritant zijn zulke dingen!!
    Ik had een mooie houder voor aan de muur. Maar daar ging het bij mij juist fout. Binnenin zat daar een randje ofzo waar de rol juist door beschadigde. Dus iedere keer ging mijn rol daardoor kapot. Dan moest dat ding weer van de muur om de rol weer open te peuteren. Dus uiteindelijk legde ik mijn rol maar gewoon in de la en had ik het probleem niet meer.

  2. Aluminiumfolie is nog niet echt een probleem. Die rollen met plastic huishoudfolie! Die zijn nog erger! Blijven steeds plakken, en wanneer je dan een vel eraf hebt gescheurd, klapt het dubbel en kan je met geen mogelijkheid meer het uiteinde vinden om ze weer uit elkaar te halen! Vaak eindigt zo'n poging in een uit frustratie verfrommeld bolletje plastic.
    Aluminiumfolie is een makkie. :-)

  3. Ik gebruik zelden alufolie of plastic folie. Ik vind het eng spul. Als ik alufolie gebruik dan is dat vooral om op een ovengerecht/baksel te leggen wat nog niet gaar is maar wel donker wordt. Daarvoor heb ik een dikker stuk alufolie liggen. Gewoon een keer dubbelvouwen. En dat hergebruik ik steeds weer. Soms moet het even schoongemaakt worden. Ik doe heel veel jaren met een rol.
    Met de rol plastic folie heb ik volgens mij meer dan twintig jaar gedaan...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder