Reacties

Poster Xenos — 21 reacties

 1. Vroeger wel dan had ik een wissel lijst waar in ik steeds een nieuwe poster had, dus meteen ook een nieuw item in het interieur. Nu gebruik ik geen posters meer ik ben er een soort van over heen gegroeid.

 2. Een jaar of wat geleden heb ik nog een heel dure poster met reliëf gekocht. Een reproductie van een kunstwerk. Een aquarel van een Italiaans dorp. Ik vind het nog steeds mooi, maar het hangt niet meer in de woonkamer. Het staat nu boven nog te wachten op een plekje :-)

  Ik groeide ook op in de tijd van de posters. Ik had op mijn kamer grote posters van tropische stranden met palmbomen. Daar zou ik later heen gaan op vakantie. Ik heb nog steeds een zwak voor palmbomen, maar dat tropische eiland is er nog niet van gekomen :-)

  • Ik weet precies welk type poster je bedoelt Veggiemo. Die zag je inderdaad heel veel. Ik vraag me af of ze nog steeds verkrijgbaar zijn.

 3. Nee, zelf geen posters meer. Vroeger had ik ze wel in mijn kamer aan de muur hangen hoor. Posters uit de Popfoto en ook een heel mooie Sarah Bernhardt poster...
  Mijn dochter koopt nog wel posters, met teksten er op. Gewoon wit met zwarte tekst... ook mooi...
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  • Oh ja, posters uit de Popfoto! Dat deed ik ook. Dan moest je heel voorzichtig zo'n poster uit het tijdschrift zien te pulken.

   Ik bedenk me nu dat ik dat deze week voor het eerst in lange tijd weer heb gedaan. Met de poster van Boer Geert!

 4. Op mijn Hobbykamer nog wel een poster in lijst. Vroeger ook veel posters van paarden, voetballers en uit de Popfoto. Ik had geen behang nodig:-) En toen ik op mijzelf ging had ik van die gratis B.oomerang kaartjes op de wc of van L.oesje.
  We zijn nu met de kinderkamers bezig en bij Xenos idd al mooie posters gezien. Bij i.kea mooie lijsten.
  Vroeger hadden wij in de stad ook een posterwinkel, maar helaas... Failliet.

 5. Vroeger had ik meerdere posters van Madonna, die werden later vervangen voor posters van Michael Jackson haha nu geen posters in huis, maar je brengt me nu wel op ideeen

 6. Nee geen posters meer. Vroeger wel van Madonna met name. En samen met mijn zusje of vriendinnen keken we uren naar de posters die ze bij de Bruna verkochten. Vooral van die zwart-witte posters met een enkel rood kleuraccent. Meestal een roos of een hart ofzo. Jammer dat je ze niet meer zoveel ziet. Zou toch niet misstaan aan de muur...

 7. Wat een leuke poster. Ik had vroeger posters van paarden :-). Daarna Een paar van Westlife. Nu heb ik foto's op canvas :-).

  Ik denk dat het verhaardag cadeau nu wel bekend is ;-), of leest je dochter je blog nog niet?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder