Reacties

Hoe houd je jezelf warm: 3 vuistregels! — 23 reacties

  • Geweldige vinding de lasagne methode. Als enthousiast wintersportfanaat draag ik altijd laagjes. Zodat je je kleding altijd kan afstemmen op de weersomstandigheden.

 1. Hier staat de verwarming aan op 19 graden als we thuis zijn. Verder doe ik niets anders dan normaal. Mijn vrouw wel die doet een extra vest aan. Ik heb een prima intern kacheltje.

 2. Binnen is het 17 graden maar dat red ik prima behalve als ik stilzit. Met een beetje huishouden is het al gauw warm! Ik draag binnen een extra warm vest een speciale pantoffels.
  Op mijn werk is het nog steeds vreselijk warm, dus shirtje en een blouse.
  Fijne dag!

 3. Het buiten koud hebben is meestal van korte duur, je moet wennen van het warme binnen naar het koude buiten.
  Meerdere lagen kleding is zeker verstandig, zelfs in huis. Hans

 4. Ik heb nooit de verwarming aan op mijn slaapkamer. Als het heel koud is, leg ik een warmwaterkruik in mijn bed. Zo lekker! Dat kan natuurlijk ook onder een dekentje op de bank.

 5. De laagjesmethode ken ik. Ik heb nu ook een losse coll van fleece gekocht. Die zit om mijn nek en als ik naar buiten ga kan ik er een muts van maken. Hartstikke handig en lekker zacht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>