Reacties

Het Hoge Noorden: 6 afleveringen! — 15 reacties

  1. Ik wilde er destijds aan beginnen toen het op tv was, maar heb het toch niet gedaan. Ik geloof dat ik naar aanleiding van deze blog alsnog de afleveringen terug ga kijken.

  2. Ik heb er erg van genoten en noem mij eens een programma of wat dan ook waar niet negatief op gereageerd wordt. Waar halen die mensen toch iedere keer de tijd vandaan om negatief te reageren. Tuurlijk mag je je mening geven maar het mag ook wat vaker positief toch?

  3. Annemie heeft ook Frankrijk en Spanje gedaan. Ze heeft er ook boeken over geschreven, ik ga er helemaal in op, zowel in de uitzendingen als in haar boeken.

  4. Ik heb geen televisie en was blij met de tip over de afleveringen over het hoge Noorden. Erg leuk voor een maand vakantie, maar daar is gelijk alles mee gezegd. Al begrijp ik de wanhoop van veel mensen wel waarom ze Nederland verlaten. Eigenlijk heel triest dat je je moederland uit onvrede verlaat. Jammer dat het zo moet, maar begrijpen doe ik het wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>