Reacties

Floortje blijft hier: kijktip! — 12 reacties

 1. Alleen een verpleegster komt hier aan huis. Voor de rest zoveel mogelijk mensenmassa's vermijden. Of het iets uithaalt op de lange duur valt af te wachten. Je weet maar nooit met dat virus.

 2. Wij kijken dit ook, al zijn ze opgenomen, dat doe ik dan graag, en dan kijken we ze allemaal achter elkaar eventueel of ergens tussendoor. De eerst van Workum van de vuurtoren zaten we op te wachten omdat wij het van de zomer al hadden gezien, hun buren en even op bezoek bij dit bijzondere stel. Ik wil er dan ook graag heen als het weer kan, op een mooie dag, gezien de kitesurfers daar ook op het water. Dus wel met wat wind en een mooie zonnige dag graag :D

  Verder, doe ik alleen de boodschappen, moet er meer mee dan mijn fiets kan dragen, dan Liefste zeker wel mee, per fiets of auto, hangt van de boodschappen af. Maar hij blijft dan buiten in elk geval. En wij dragen al van voor de 2de lockdown mondkapjes, alleen zie ik nu wel, nu het verplicht is, dat het weer een zooitje gaat worden, dus probeer ik dat te omzeilen door de tijdstippen te vinden dat het rustig is in het dorp vooral, of hier in de wijk. Gelukkig heb ik de keuze uit 3 supermarkten allemaal binnen loop afstand zelfs als het zou moeten.

  Verder gaan wij nergens heen, behalve onze eigen bubbel, alleen hebben wij twee vrienden met elk een eigen zaak, de 1 een fietsenwinkel, erg bekend hier, en de ander in zonneschermen en jaloezoiËn en ook nog horren, en juist nu, vraagt dat ook veel aan onderhoud wat ze ook doen natuurlijk bij de mensen thuis. Kortom, dat word nu even spannend wat er gaat gebeuren.

  X

 3. Hahaha! Mijn lifestyle is enorm corona-proof. Ik houd niet van reizen, ik houd niet van winkelen, ik houd niet van cafés, bioscopen en restaurants, ik ben het liefst thuis. En dat was al zo voor corona. Dus ik mis helemaal niks. Sterker nog; ik vind het heerlijk. Ik heb eindelijke een excuus voor mijn rare gedrag :-) Maar verder ben ik best aardig, hoor.

 4. Ik was ook vandaag weer heel blij met mijn flinke voorraad heb maar 1 winkel hoeven doen.
  Floortje maakt altijd mooie programma's, maar deze reeks is echt bijzonder. Nederland is zo mooi je hoeft echt niet ver.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder