Reacties

Help, mijn man zit steeds aan mijn puzzel! — 26 reacties

  1. Leuke puzzel om laten zien. Puzzelen moet wel geduld voor hebben. Het is erg leuk om te doen. Toch gezellig om te doen.Het word woonkamer zo te zien op de doos van puzzels.

  2. Heerlijk deze vakantie ook mee begonnen
    Heb er een van 1000stukjes in twee weekenden gemaakt en de volgende ligt ook alweer voor de helft klaar op de campingtafel. Heb mezelf zo’n rolmaat gekocht bij de kringloop waar ik hem in zou moeten kunnen rollen maar heb ook een plank met opstaande rand van de kringloop waar ik hem in vol ornaat op kan leggen en kan verplaatsen

  3. Als kind en tiener heb ik erg veel gelegpuzzled. Laatst maakte ik er nog 1 van 1000 met daarop het ouderwetse leesplankje. Duurt circa 10 uur. En omdat ik er niet mee kan stoppen is in binnen een paar dagen klaar. Strakblauwe luchten vind ik makkelijker dan bladeren. Kijk dus vooral naar de vorm van de stukjes. Ik vermoed dat mannen er beter in zijn, door meer ruimtelijk inzicht Maar dan ga ik op mezelf en m'n zuster af. Veel referentie heb ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder