Harry Potter Smartphone Hoesje 0,99 cent

smartphone hoesje harry potter
Harry Potter smartphone hoesje

Mijn oudste dochter kocht via marktplaats een tweedehands iPhone4 voor 75,-. Om het ding te beschermen wilde ze een smartphone hoesje kopen. Ze zocht onder andere bij de Hema en de Xenos. De smartphone hoesjes van de Hema ad 11,95 vond ze te duur. De smartphone hoesjes van de Xenos te lelijk.

Dus ging ze naar www.ebay.co.uk en kocht daar voor niet meer dan 99 cent een prachtig telefoonjes voor maar 0,99 cent. Inclusief verzendkosten!

Eerlijk gezegd ben ik bijna een beetje jaloers, want hij is echt heel erg leuk. En dat voor zo’n klein bedrag! Hij is ook leuk voor een Harry Potter kinderfeestje!

Dus tip: wil je een heel goedkoop hoesje voor je smartphone? Kijk dan eens op ebay.co.uk!

Zie ook mijn post over een Action telefoonhoes.

Zelf gebruik ik liever een bookcase smartphone hoesje voor mijn Huawei.

Heb jij een hoesje om je smartphone? En zo ja, wat betaalde je er voor?

Similar Posts

13 Comments

 1. Goede tip! Ben zelf ook op zoek naar een nieuw hoesje. Mijn vorige was een stuk duurder en binnen een maand stuk. Helaas mijn schermpje nu ook maar dat terzijde haha.

 2. Gaaf hoesje wel voor dat geld, helemaal :-)
  Ik heb zelf een handgemaakt hoesje ( niet door mijzelf) gekocht op etsy :-)

 3. Ik koop daadwerkelijk alles op Ebay. Hoesjes, portemonnees, sjaals, keuken gadgets, opvouwbare tasjes, sieraden, zaadjes voor kruiden/bloemen… In eerste instantie wilde ik geen Ebay hoesje voor mijn telefoon, dus ik heb er 15 euro aan uitgegeven. Ik gebruik hem niet zoals de meeste mensen en hij ligt altijd in m’n la tot ik naar bed ga en dan speel ik wat spelletjes, maar alleen daardoor al is na een paar maanden een hoekje afgebroken waardoor m’n telefoon er de hele tijd uitglijdt, niet echt handig natuurlijk. Ik heb dus weinig zin meer om weer 15 euro uit te geven aan m’n telefoonhoesje en heb er nu voor 1 dollar ook een op Ebay besteld, veel slechter kan het niet zijn wat kwaliteit betreft gok ik haha.

  1. Ik ben zelf nooit verder gekomen dan de eerste twee. En die las ik omdat ik een Harry Potter kinderfeestje wilde geven. Mijn man en dochters zeggen nu steeds dat het ook pas echt leuk wordt vanaf het derde deel. Dus als ik een keer tijd heb…

 4. Hier worden de hoesjes bij mini in de box besteld .
  dat is ook super goed koop, maar tegenwoordig bestellen ze de hoesjes en veel andere spullen bij alieexpres dat is echt nog goedkoper.
  ook spullen voor fotografie koopt mijn man daar de levertijden zijn ongerveer een maand maar voor dat prijs verschil is dat het wel waard.

 5. Ach vergeet ik nog te vertellen wat voor hoesje ik heb, een soort boekje de achterkant is roze en de voorkant wit met roze roosjes. je telefoon zit er helemaal in en mocht ie vallen kan er niets stuk gaan. Ik heb er ook mijn anwb pas in zitten zodat ik die in elk geval altijd bij heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.