Reacties

Gordijnsoorten: 10 soorten gordijnen op een rijtje — 8 reacties

  1. Een gordijn of raambekleding moet tegen kattennagels kunnen. We hebben dus lange in-between vitrage waar je de kattenhaaltjes niet zo snel in ziet. Als we alle ramen en kozijnen vervangen hebben, dan kijken we verder. Ik zit dan te denken aan houten shutters. (Ha, shutters! Die staan er niet bij :P Maar dat is dan ook hout. En geen gordijn.)
    Ik heb overigens prachtige overgordijnen van de V&D. En de inbetween is ook van V&D. Aan ons heeft het dus niet gelegen. Echt mooie gordijnen.

    • Oh inderdaad Daenelia! Heb ik zo'n lange lijst is hij nog niet compleet! Houten shutters vind ik ook erg mooi. En inderdaad veilig voor kattennagels.

  2. Wat een handig overzicht! Wij hebben (gaatjesloze) luxaflexen. Maar die hangen er al 15 jaar, dus we moeten onderhand op zoek naar iets nieuws. Je ziet ook weleens van die houten iets bredere horizontale jalouzieen.Ik zie hierboven dat dat shutters zijn. In het nieuwe jaar gaan we eens goed het interieur onder handen nemen!

  3. Hier inbetweens en een soort van rolgordijnen voor de ramen. Dit laten we altijd doen bij een speciaalzaak. Wij zijn niet zo handig en het opmeten is voor risico van de winkelier. De vorige keer is het mis gegaan door de fout van de winkelier, dan ben je blij dat je niet weer extra hoeft te betalen. Had je zelf opgemeten dan kon je weer opnieuw meten en betalen. Het is niet goedkoop maar wij vinden het het geld wel waard. We doen er ook jaren mee en kiezen dan ook iets wat tijdloos is uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>