Reacties

Goedkope eieren: 1,50 voor 10 scharreleieren — 24 reacties

 1. Wij halen ze ook altijd uit een eierkast bij een boerderij hier vlakbij . Met onlangs verontschuldigingen dat ze duurder waren geworden 🙈 10 stuks voor 1,75

 2. Echt een koopje,ben weer helemaal bij met lezen van jou blog,ik lees altijd met bloglovin maar die leeslijst werkt al een tijdje niet meer helaas.
  En in mijn blogger lijst krijg ik jou niet toegevoegd,zo raar dus ik was jou even kwijt zeg maar,kind wat heb jij een hoop blogs zeg hoe hou je het allemaal bij ?
  Lieve groetjes van mij en Leaf natuurlijk 🍀🐾❤️🍀

  Heb mij nu aangemeld met e-mail dan krijg ik jou nieuwe post iedere keer in mijn mail handig ! Groetjes

 3. Ik betaal in de automaat 2,80 euro voor 10 bio dubbeldooier eieren. Zo eten wij bijna elke dag samen 1 gekookt ei. Het eiwit geven we niet veel om, maar de 2 dooiers zijn zo netjes te verdelen. In een dubbeldooier ei zit vaak in verhouding minder eiwit.

 4. Ik heb nog nooit eieren bij de supermarkt gekocht. Altijd bij een boer uit de buurt. Tegenwoordig een automaat met eieren, aardappels, uien en ingevroren kalfsvlees, waar je contactloos kunt betalen. Ideaal.

  Enkele jaren terug gaf ik nog € 3,50 voor 30 eieren. Inmiddels € 5,- . Een koopje als je het vergelijkt bij de supermarkt. En ik maar denken dat de eieren in korte tijd zo duur geworden zijn (schaam, schaam)

 5. Even opgezocht; ik betaal € 2,56 voor 6 'scharrel' eieren (waarvan ik hoop dat het scharreleieren zijn). Maar een kraampje met eieren heb ik hier nog niet gezien, helaas.

 6. Ik koop tegenwoordig helaas ook die dure uit de supermarkt. Een doos van 10 of 12 eieren deel ik met een ander, omdat de grote doos per eitje goedkoper is dan de kleine doosjes.
  Eitjes van eigen kippen is veel goedkoper, diervriendelijker ecologisch beter.
  Loslopende kippen eten allerlei ongewenste slakken en ander gespuis, zodat bestrijdingsmiddelen overbodig zijn. Eigen kippen kun je voeren wat anders aan voedselresten en afsnijsel weggegooid zou worden. Composteren is leuk, laten omzetten in eieren is leuker.

  Maar helaas, de vertrutting van Nederland maakt houden van een paar kippen in de tuin onmogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder