Goedkoop bureau voor meisjeskamer

Onze dochter Teuntje verlangde al enige tijd naar een ruimer bemeten bureautje. Op haar verjaardag kreeg ze van haar vriendinnen een prachtige roze naaimachine, waar op haar kleine bureau eigenlijk geen plek voor was.

Ik had natuurlijk al in de Ikeagids zitten bladeren, maar uiteindelijk concludeerden we dat ‘zelf maken’ toch de beste optie was. En dus schaften we ons vanochtend bij de Praxis een witte plank aan, en vijf poten van 15 euro per stuk. In totaal waren we toch nog zo’n 100 euro kwijt, en dat was met 10% Hemelvaartsdag korting!

Maar het was het waard, want in een uur tijd had Teuntje een spiksplinternieuw bureau, met lekker veel ruimte.

Eigenlijk vind ik Hemelvaartsdag een echte zondag, waarop je niet gaat winkelen. Maar aangezien Floris verder geen vrije dagen heeft, kwam het nu toch wel handig uit dat de doe-het-zelf-zaken open waren. En er is vraag naar, want het was, tot mijn verwondering, rond tien uur al hartstikke druk bij de Praxis!

Maar eenmaal thuis ben ik eerst met mijn oudste dochter gaan fietsen, naar goed Hemelvaartsdag gebruik!

Similar Posts

8 Comments

 1. Lekker veel ruimte! Roze naaimachine, dat heb ik nou nog nooit gezien, doet ie het echt? Lollig!
  Maaruhm, help me even. een witte plank én 5 poten à 15 euro. Dan zijn alleen de poten toch al 75 euro? Hoe kom je aan dat bedrag van 54 (of is er een 1tje weggevallen)

 2. Wij deden vroeger toen de kids klein waren op hun kamer witte brede plank aan de muur met bevestegingen op hun hoogte en daaraan konden ze dan lekker knutselen of spelen.

 3. Dat ziet er heel gezellig uit!
  Mijn dochter wil voor haar verjaardag ook een naaimachine, maar ik wist niet dat je ze ook in kleurtjes kon krijgen.
  Heb jij een tip Nicole?

 4. Hoi Tineke,

  een moeder van een klasgenootje heeft deze op Marktplaats voor Teuntje gevonden! Zij heeft dit cadeau georganiseerd, en iedereen heeft er aan mee betaald. Ik vind het echt enorm attent.

 5. Bedankt voor de tip Nicole ( Vlijtig Liesje…nu snap ik dat jij dat bent…ik ben een beetje langzaam, is de leeftijd ).
  Ik ga ook even rondsnuffelen op Marktplaats, bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.