Reacties

Goedkoop bureau meisjeskamer: €100 — 14 reacties

 1. Lekker veel ruimte! Roze naaimachine, dat heb ik nou nog nooit gezien, doet ie het echt? Lollig!
  Maaruhm, help me even. een witte plank én 5 poten à 15 euro. Dan zijn alleen de poten toch al 75 euro? Hoe kom je aan dat bedrag van 54 (of is er een 1tje weggevallen)

 2. Wij deden vroeger toen de kids klein waren op hun kamer witte brede plank aan de muur met bevestegingen op hun hoogte en daaraan konden ze dan lekker knutselen of spelen.

  • Mijn vader maakte op de kamer van mijn broer en op die van mij ook een brede lange plank aan de muur vast. Geverfd in een mooie kleur had ik een prachtig groot bureau!

 3. Dat ziet er heel gezellig uit!
  Mijn dochter wil voor haar verjaardag ook een naaimachine, maar ik wist niet dat je ze ook in kleurtjes kon krijgen.
  Heb jij een tip Nicole?

 4. Hoi Tineke,

  een moeder van een klasgenootje heeft deze op Marktplaats voor Teuntje gevonden! Zij heeft dit cadeau georganiseerd, en iedereen heeft er aan mee betaald. Ik vind het echt enorm attent.

 5. Bedankt voor de tip Nicole ( Vlijtig Liesje...nu snap ik dat jij dat bent...ik ben een beetje langzaam, is de leeftijd ).
  Ik ga ook even rondsnuffelen op Marktplaats, bedankt!

 6. Dat scheelt best veel met 'vroeger' eigenlijk. Maar goed, daar kun je toch niks meer aan doen. Ik heb ooit wel een eetkamer samengesteld zo en dat vond ik toen ook best duur.

 7. Je hebt tegenwoordig inderdaad heel goedkope bureautjes bij Ikea. Of ze ook kwalitatief oké zijn, is dan natuurlijk de vraag, maar toch... Ik vind jullie oplossing ook erg mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder