|

Ik ging naar de Action en ik nam mee… de Mona Lisa!

Ik had ze al een paar keer zien staan bij de Action: grote schilderijen met Kunst er op. En dan heb ik het over klassiekers als De Nachtwacht en de Mona Lisa!

Elke keer liet ik ze keurig staan.

Ik kocht de Mona Lisa!

Maar van de week was ik er ineens klaar mee. Ik vond het gewoon een heel mooi schilderij!

‘En ik mag best wel eens wat,’ stelde ik mezelf gerust.

En dus kocht ik voor een slordige 7,- de Mona Lisa!

mona lisa action

Nu hangt ze bij de houtkachel. En ik vind het prachtig staan : )

Zie ook mijn post over de bullet journal van de Action en daar een bullet journal kopen.

Wat was jouw laatste, favoriete aankoop bij de Action?

Similar Posts

25 Comments

 1. Ha, ha. Groter dan de echte :-)
  Mijn laatste favoriete aankoop was after shave balsem. Mijn mannen heben een gevoelige huid en na het scheren willen ze graag balsem. Bijna nergens te koop of heel duur. Het merk nivea boycot ik vanwege nanotechnologie. En ik vond bij de a.ction heel betaalbare, lekker ruikende balsem waar de mannen ook tevreden mee zijn.

 2. Haha natuurlijk mag jij ook wel eens wat! Ik heb ze nog niet gezien… Mijn favoriete aankoop bij de action, jeetje. Ik kom er best vaak voor knutselspullen en schoonmaak artikelen en dergelijke… De beste aankoop weet ik eigenlijk niet, misschien een grote ‘ton’ die Emma nu als badje gebruikt dan. haha

  1. Ja volgens mij is het een wasmand (ik gebruikte hem zelf eerst om los speelgoed in op te bergen) er zitten ook twee handvatten aan… het is een beetje te grote van een tobbe… Ik weet niet onder wat het officieel verkocht wordt, maar ze hebben er altijd zat! volgens mij kosten ze tussen de 3 a 4 euro?

 3. Fijn dat je er zo blij mee bent.
  Min laatste aankoop bij de action waren weckflessen. Die kostten daar de helft dan ik anders betaal. Ik gebruik ze voor zelfgemaakte icetea en zelfgemaakte likeur. De icetea is gewoon het restant van de thee overdag, eventueel met gember erbij, die ik soms heel licht zoet en in de koelkast zet. Zo heb ik savonds een fris drankje.

 4. Geweldig hé ik heb hem ook gekocht weliswaar voor mijn dochter dier er al lang naar op zoek was. Toen ze hoorde dat de Monaco Lisa voor 7.5 Euro bij de Action te koop was heb ik hem gelijk gekocht.
  Zij is er super blij mee.

 5. Ik word ook soms zo blij van de action? Enige vervelende aan die winkel is dat ik er eigenlijk altijd wel IETS vind… minder aangenaam voor mijn beurs. Ik heb dat trouwens ook bij IKEA, niet uit hetzelfde genre maar wel een betaalbare winkel waar ik eigenlijk altijd met volle zakken vandaan kom.

 6. Ik had eigenlijk zoiets van nee ik ga Mona Lisa niet kopen. Maar deze keer was mijn man erbij en die riep ja dat gaan we wel doen hoor al is het maar voor die mooie lijst. Eenmaal thuis heb ik haar toch een plekje gegeven en nu hangt ze er nog mooi te wezen. Ik ben er zelfs helemaal tevreden mee hahaha. Uh wat heb ik de laatste keer gekocht oja een soort glazen stolp met een kurk er in, die heb ik over een plant heen gezet waar de katten niet van af wilden blijven ik heb er wel de kurk uitgehaald voor het plantje maar het staat leuk en de katten blijven eraf.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.