Reacties

Get out of jail free — 13 reacties

  1. Die betekenis kende ik niet. Best handig, want sommige verplichtingen kunnen erg belastend zijn. Vanmiddag sprak ik met een wandelvriendin, die zich verplicht voelde om koffie te trakteren voor haar verjaardag. Met een groep hakt dat er financieel behoorlijk in. Zo'n kaart biedt uitkomst.

  2. Het grappig is dat juist als je weet dat mensen bereid zijn je zo'n kaart te geven , het meestal niet nodig is. Oftewel, naar een verjaardagsfeestje o.i.d. zou geen verplichting moeten zijn.
    Zo hebben mijn kinderen een doorlopende kaart voor feestdagen als kerstmis en vader-moederdag. Toch doen ze heel vaak wel iets met die dagen voor ons.

  3. ik vind dat alles moet kunnen even goeie vrienden... je moet natuurlijk niet een half uur voordat het eten klaar is zeggen we komen niet:-) maar zelfs dan... ik heb liever dat je niet komt, als tegen je zin iets doet :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder