Reacties

Geblokkeerd op marktplaats + Rekenmachine Ti-84 plus ce-t kopen — 49 reacties

 1. Wat balen van je marktplaatsacount, maar met dit prijsverschil ook wel weer prima om toch een nieuwe te hebben.
  Ik vond mijn grafische rekenmachine laatst, was erg leuk om terug te zien wat ik er allemaal in opgeslagen had :)

 2. Ja die rekenmachines zijn erg duur. Mijn zoon gaat ook naar havo4. Hij moet (geloof ik) een Casio rekenmachine hebben. Die zijn net zo duur. Je kunt ze wel via school kopen, dan ben je iets goedkoper uit.
  Ik heb nu voor hem geen nieuwe hoeven kopen, want wij hadden er al een van zijn oudere zus
  Scheelt toch weer...

 3. Je kunt ze hier in de randstad voor rond de dertig euro kopen. Het is dan wel een gewone TI 84, geen kleur en geen plus, maar dat is voor de havo ook helemaal niet nodig. Scholen hebben altijd de neiging om te duur en te ingewikkeld materiaal voor te schrijven, zo irritant.

  • Ik zou wel de voorgeschreven grafische rekenmachine kopen ,want heel veel modellen mag je bij het examen wiskunde a b en c niet meer gebruiken. Dan kan je later als nog een dure aanschaffen. Twee jaar geleden overkwam dat meerdere leerlingen bij mijn dochter in de havo klas. De gewone TI 84 mag je niet meer gebruiken.

 4. Koopje, want je gebruikt zo'n ding de rest van je leven. Mijn rekenmachine kostte ruim 300 gulden. En op batterijen elke 5-10 jaar na ben ik nog dagelijks blij met dat ding.
  Het is een HP die volkomen anders rekent dan de gewone rekenmachines dus niemand wil 'm gebruiken, op mijn werk ben ik daardoor de enige die nooit zijn rekenmachine kwijt is.

 5. Onze kinderen volgden meer dan 15 jaar geleden een vrij zwaar wetenschappelijke richting en hadden beiden zo'n zware grafische rekenmachine nodig. Aangezien leeftijdsverschil tussen onze kinderen net een jaar is, zat de ene een klas hoger of de andere. Het was dus niet mogelijk om de rekenmachine aan elkaar door te geven aangezien ze die vaak op dezelfde lesuren nodig hadden. De eerste week dat onze dochter de hare mee had naar school werd de rekenmachine gestolen en moesten we onmiddellijk voor een nieuw exemplaar zorgen. Ik herinner me nog dat we, in die tijd, 150 euro per machine betaalden wat voor ons een hele hap uit het budget was. De start van het schooljaar kostte ons toen alleen al aan rekenmachines 450 euro aangezien ze elk ene nodig hadden en er ene gestolen werd die moest vervangen worden.

 6. Balen dat je door de blokkade de rekenmachine mis heb moeten lopen. Wat is dat die duur zeg, zoveel voor een rekenmachine? Mijn oudste zoon gaat na de zomervakantie aan zijn studie fiscaal economie beginnen, hopelijk hoeven we niet zo'n dure rekenmachine aan te schaffen.
  Wel fijn dat marktplaats je account weer snel geactiveerd heeft.

  • Ga er maar wel van uit. Mogelijk nog duurder. Voor wetenschappelijke rekenmachines betaal je gewoon veel. Ze kunnen ook heel veel en je blijft ze de rest van je carierre gebruiken. Die van mij is inmiddels 30 jaar oud en ik gebruik 'm dagelijks op mijn werk.

  • 30 jaar? Die heb je lang zeg. Wij wachten het af, boekenlijst moet nog binnenkomen. Ik houd het in gedachte dat we er eentje gaan moeten kopen :-)

 7. Wat stom dat je marktplaats account is geblokkeerd. Heel herkenbaar over de rekenmachine. Ik moest vorig jaar dezelfde rekenmachine kopen en gelukkig had de school een goede aanbieding waardoor we hem met korting konden kopen. ????

  Liefs,
  Yousra Yasmins

 8. Mijn oudste is volgende week een brugpieper h/v en ik twijfel nu al over het type rekenmachine. Ik ga denk ik voor de TI 30X ipv de goedkope casio 82fe. Ik heb zelf de 36 en ben daar heel tevreden over.
  Maar ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat je voor h4 wordt verplicht een grafische rekenmachine aan te schaffen. Ze mogen ‘m niet op het examen gebruiken dacht ik. Of is dat inmiddels veranderd?

 9. Behoorlijke prijs, maar als hij hem vaak kan gebruiken is het het geld wel waard. Ook vervelend van heg account, gek dat die dingen perongeluk gebeuren, maar gelukkig is het opgelost!

 10. Goed dat je hem nieuw gekocht heb, ik heb van mijn vriendin vernomen ( bij haar dochter destijds gebeurt ) dat ze op school ook vaak gepikt worden en dan weer verkopen of zelf gebruiken. Dus je weet dan ook nooit wat je koopt, als iemand hem echt kwijt wil prima maar als het gejat is !!!! Misschien tip voor jouw rekenmachiene doe ergens een teken of briefje heel klein opgevouwen bij/tussen de batterijen met naam van je kind of wat jij wil, (van zelfde vriendin die dat later bij nieuwe rekenmachiene van dochter heeft gedaaan) mocht ie gepikt worden heb je altijd bewijs dat het jou rekenmachiene is. Groetjes Petra.

 11. Zo dat is een dure rekenmachine. Ik heb voor mijn zoon voor het gymnasium ook een hele waslijst aan spullen moeten kopen. Twee boeken kocht ik tweedehands, een paar nieuw en een deel van de boeken kon je huren via school. Bespaard in ieder geval wat.

 12. Die rekenmachine heb ik ook gehad en voor school en ik vond hem heel erg handig! En wat naar van marktplaats, ik.heb het ook een keer gehad terwijl ik ook echt niet iemand zou oplichten. Gelukkig was het bij mij toen ook vrij snel opgelost.

 13. Geen ervaring met de rekenmachine. Probeer toevallig via Marktplaats wat spullen te verkopen, maar zo irritant als mensen dan niet komen opdagen. Blijkbaar is dat heel gewoon

 14. Eigenlijk vooralsnog nooit iets via marktplaats gedaan. Maar balen dat je hierdoor net de rekenmachine misliep! Herinner me idd dat je er hele spiekbriefjes in kwijt kon, we hadden zelfs een spelletje met pinguïns op onze Texas rekenmachine!

 15. Dure dingen inderdaad, die rekenmachines. Ik herinner me dat ik er ook zo eentje moest hebben op de middelbare school. Ik had het ook echt niet zonder gekund, dus goeie keuze om hem alsnog te halen!

 16. Wow wat een prijs voor zo'n rekenmachine. Ik zou 'm zelf wel nodig hebben want ik ben echt vreselijk slecht in wiskunde ... maar dan ook nog veel geld er aan uit moeten geven zou helemaal zuur zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder