Flow vakantie box

Voor mijn verjaardag in oktober kreeg ik van mijn twee zusjes een abonnement op de Flow cadeau. En het moet gezegd: het is één van de beste cadeau’s die ik ooit kreeg.

Ken je de uitdrukking ‘The gift that keeps on giving’?

Zo ervaar ik het abonnement op de Flow.

Abonnement op Flow: 10 x per jaar iets leuks in de brievenbus

Tien keer per jaar vind ik een exemplaar van de Flow in mijn brievenbus. Niet alleen dat, er zitten blijkbaar ook extra-tjes bij zo’n abonnement. Zo kreeg ik een tijdje terug een pakketje met mooie stickers, en afgelopen maand de Flow vakantie box. Niet alles wat erin zit spreekt me aan, maar dat geeft niet.

Flow vakantie box: wat zit erin?

Op de achterkant van de doos een overzicht van wat er allemaal in zit. In totaal 36 ‘goodies’ en een vakantieboek.

En hier zie je de inhoud op tafel:

Vooral het briefpapier vind ik handig en leuk, evenals de stickers. Die plak ik graag in mijn Moleskine!

Het is toch leuk om in juni nog iets te krijgen naar aanleiding van een verjaardag in oktober : )

Praktische informatie

Stickervellen van de Action zijn ook een goede manier om aan leuke stickers te komen.

Op welk tijdschrift heb jij een abonnement?

Similar Posts

21 Comments

 1. Ik had een abonnement op Flow. Ook een cadeau. Voor één jaar maar dan vind je dat zo leuk dat je het zelf toch nog verlengt. Dus dan is het al geen cadeau meer. ;-) Na een paar jaar heb ik het stopgezet. Ik vond het nogal veel hetzelfde. Mooi papier en spulletjes om te knutselen maar op een gegeven moment ben je verzadigd.

 2. ha Nicole

  de Flow!
  “Toevallig” heb ik ook zo’n abonnement. Kwam omdat er een hele dure rugtas bij kado kreeg!
  Ik vind de Flow enig!
  En verder ben ik geabboneerd op de “Genoeg”… al jaren…

  groetjes van Marlou

 3. Als je knutselt is het misschien wat, maar ik heb echt geen geld over voor tijdschriften. Ik heb toevallig een tijd de spoor bewaard (als in jaren) omdat ik die nooit las en nu ik ze doorblader kwam ik 2 keer hetzelfde tegen. De tekst was net anders maar alle locaties eettentjes en foto’s waren eender. Sneu zelfs voor een gratis blad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.