Reacties

Flow vakantie box — 21 reacties

  • Ja, ik verder ook Thea. Het hoofdfiliaal heeft alleen de tijdschriften nog afgesloten tot mijn spijt. In Zelhem kon ik wel weer tijdschriften lenen.

 1. Ik had een abonnement op Flow. Ook een cadeau. Voor één jaar maar dan vind je dat zo leuk dat je het zelf toch nog verlengt. Dus dan is het al geen cadeau meer. ;-) Na een paar jaar heb ik het stopgezet. Ik vond het nogal veel hetzelfde. Mooi papier en spulletjes om te knutselen maar op een gegeven moment ben je verzadigd.

 2. ha Nicole

  de Flow!
  "Toevallig" heb ik ook zo'n abonnement. Kwam omdat er een hele dure rugtas bij kado kreeg!
  Ik vind de Flow enig!
  En verder ben ik geabboneerd op de "Genoeg"... al jaren...

  groetjes van Marlou

 3. Als je knutselt is het misschien wat, maar ik heb echt geen geld over voor tijdschriften. Ik heb toevallig een tijd de spoor bewaard (als in jaren) omdat ik die nooit las en nu ik ze doorblader kwam ik 2 keer hetzelfde tegen. De tekst was net anders maar alle locaties eettentjes en foto's waren eender. Sneu zelfs voor een gratis blad.

  • Dat is inderdaad wel jammer zeg. Gewoon precies hetzelfde...

   Ik knutsel niet, en vind de Flow toch leuk. Er staan ook veel filosofische artikelen in : )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder