2 x Flow voor maar 5 euro

flow magazine

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Jumbo supermarkten met een aanbieding voor twee Flow nummers voor maar 5 euro.

Meestal leen ik de Flow in de bibliotheek, maar omdat het een populair tijdschrift is, moet ik vaak lang wachten tot er weer eentje is.

Goedkoop Flow abonnement

Aangezien een los nummer 7,75 kost, besloot ik dat dit wel een leuke deal was. Bovendien stond erbij dat dit goedkope abonnement op Flow automatisch stopt. Niet onbelangrijk!

Gisteren kreeg ik mijn eerste Flow magazine.

Ik ben er blij mee!

Jumbo acties zijn sóms best leuk

Enigszins tot mijn verbazing hebben ze bij Jumbo soms best goede acties. Veel flauwekul, maar ook eentje waarbij je bij aankoop van een zak Chio chips en blikjes Fanta een gratis voucher t.w.v. 5,99 krijgt voor Pathé thuis.

Lees ook mijn post over het verschil tussen de Flow en de Happinez, en waarom ik de Flow wél leuk vind.

Tijdschrift abonnementen met korting

Op tijdschrift.nl en kiosk.nl vind je abonnementen met echt flinke kortingen. Maar je kunt via de Online Bibliotheek app ook allerlei tijdschriften gratis online lezen.

Leestips

16 manieren voor gratis tijdschriften lezen en Donald Duck opzeggen.

Heb jij nog een abonnement op een tijdschrift? Welke?

Similar Posts

10 Comments

  1. Ik heb zo’n abonnement waarmee je online een heleboel tijdschriften kunt lezen, o.a. de Libelle, de Margriet, de Flow, Psychologie Magazine etc etc. Ik vind dat wel fijn.
    groetjes, Alice K.

  2. Dat is zeker een leuke aanbieding. Ik schrik soms best van de prijs van een magazine. Ik koop ze eigenlijk alleen als ik op vakantie ga (al heb ik wel 3 abo’s: een vaktijdschrift, een kunst magazine en een muziek magazine. Maar die laatste twee deel ik met mijn pa)

  3. Ik heb voor vier euro een proefabonnement op de Flair genomen. En ik had twee van die bonnen en ik kon geen ander leuk tijdschrift vinden, dus heb ik twee proefabonnementen op de Flair genomen. Ik word oud, denk ik. Want wat een verschrikkelijk blad is dat! Wat een geneuzel, gezanik en gezwets. Brrr.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.