Reacties

Flatteuze rok lijn — 19 reacties

 1. Coury line rokken net zoiets als jij de rok van 10 jaar geleden.

  Heb er diverse ook bewaard dus je kunt komen shoppen voor bijna noppes als je komt in de vakantie.

  Ook jurkjes die te klei geworden zijn pff ,wel jammer maar ik weet dat jij ze leuk vind

  Zie jij mijn emailadres.?

  • hallo, ik ben een man en het wel niets met rokjes te maken maar ik koop mijn kleding altijd bij de kringloopwinkel. ik draag ze tot er gaten in zitten en dan gooi ik ze weg. schoenen koop ik nieuw omdat ik goeie hardloopschoenen nodig heb en mijn voeten een beetje ingezakt zijn. ik heb hiervoor steunzolen waarmee ik al 5 jaar doet.bij de kringloop winkel kun je passen , als daar ruimte voor is en de kleding zien er als nieuw uit.
   ik kocht een trainingsbroek voor 1,50 euro en een trui voor 2,50. verder is daar alles spotgoedkoop. en lekker duurzaam toch?
   met vriendelijke groeten alex gerpot

 2. Ik koop altijd bloezende t-shirts, zodat die het e.e.a. verhullen. Maar wel weer strakke spijkerbroeken. Waar ik het meest op let is de kleur en het patroon. En het moet niet te duur zijn natuurlijk. Mijn kleding koop ik nooit meer in een stenen winkel, maar altijd online bij Wehkamp of Zalando. Soms bestel ik gewoon een hele voorraad in verschillende maten, en dan ga ik passen. Bij de kringloop heb ik nog nooit wat gekocht, hoewel misschien in mijn studententijd wel...maar nu niet meer.

  • medewerkers van zalando worden slecht behandeld door hun baas, snouwen hebben ze daar een handje van. en enorme werkdruk voor deze medewerkers. ik weet niet wat er van waar is maar het is wel op het journaal op tv geweest.

  • Dat wist ik niet. Het blijkt om een undercoverreportage van de Duitse RTL te gaan, waar dat nieuws vandaan kwam (ff opgezocht). Zeker iets om bij stil te staan...

  • Draag je zo'n bloezend shirt dan in de broek Eline? Best een goed idee om gewoon een hele berg te bestellen en dan in alle rust te gaan passen. Ik word altijd een beetje zenuwachtig van een hoog bedrag op de bestelling. Zelfs als ik weet dat ik het terug kan sturen.

  • nee, dat vind ik geen gezicht. Het terugsturen is nooit fout gegaan. Dat doe ik altijd bij Wehkamp. Tegenwoordig gebruiken ze wel van die grote dozen die je moeilijk weer fatsoenlijk in elkaar krijgt. En als je dan maar enkele items terug moet sturen in zo'n grote doos, dat is ook niet ideaal.

 3. Rokken zou ik graag dragen, maar het lukt me niet een goed model rok te vinden. Ik heb een grote maat en wil graag een gewone rok, niet zoeen met ongelijke zoom of wigwam model.
  Als ik kleding koop let ik op pasvorm, stof en prijs. Tweedehands kleren koop ik nooit, wel heb ik in zo'n winkel eens een mooie leren tas en een grote zijden sjaal gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder