Wat draag jij vandaag: linkup : )

Ooit was de zondag een dag waarop mensen zich extra netjes kleedden.

En dat vind ik nog steeds wel iets hebben.

Maar de waarheid is dat ik op zondag meestal 'iets makkelijks' draag. Nou doe ik dat eigenlijk altijd al, maar op zondag misschien nog wel het meest...

Wat draag ik vandaag?

Rode strokenrok

Vandaag draag ik mijn rode strokenrok van Benetton. Die kocht ik denk ik zo'n 8 jaar geleden tijdens de uitverkoop in een Benetton winkel. Het is één van mijn lievelingsrokken omdat er een onderrok onder zit. En dat betekent dat ik bij temperaturen van 11 graden geen legging hoef te dragen.

Paars shirt

Als topje draag ik een oud paars t-shirt dat ik zo'n 7 jaar geleden bij de WE kocht. Ik ben dol op de kleur en het model, en baal dat ze dit shirt niet meer verkopen. Want het shirt is helemaal gaan lubberen en ziet er daardoor slordig uit.

Uggs

Aan mijn voeten mijn 4 jaar oude Uggs met aan de achterkant strikken. Die draag ik altijd als ik thuis ben. Ze zitten zo lekker!

kleding
Ik ben dol op mijn Benetton strokenrok!
benetton rok
Ideaal zo'n onderrok

Wat draag jij?

Doe mee aan de linkup! Maak een foto van je kleding, publiceer die in een post en plak in de link van die post in de linkup : )

Kunnen we kijken wat iedereen draagt!

Similar Posts

19 Comments

 1. Haha! Ehhhh... oude pyjamabroek, fleecetrui, yakwollen poncho. Foto dus niet geschikt voor www! Haha! Des te geschikter voor een lekker pyjamadagje (na de sneeuwpret vanmorgen :))

  1. Haha, wat grappig om te lezen dat mijn makkelijke kleding eerder regel dan uitzondering was. Vandaag zie ik er weer heel anders uit met een leuk rokje, zwarte legging, T-shirt en een mooi vest ;-))
   Een yak wollen poncho is een heerlijke zachte poncho in allerlei kleuren. Uit Nepal. Ik heb er meerdere en ze zijn zó fijn. De kachel kan makkelijk 1 à 2 graden lager met zo'n ding en dan voelt het comfortabel. Even gegooglet en je kunt ze bv zien op leuknepal punt nl

 2. Hier ook in pyama, lekker makkelijk.
  Ik had vroeger een bloedhekel aan nette kleding op zondag, het zat niet lekker, dus ook nooit ingevoerd met mijn kinderen!
  Zondag zie ik trouwens nog steeds als een dag, waarop alles mag en niets moet ;)

  Groetjes Lily

 3. Ondertussen zit ik in mijn meest onflatteuze huispak, dus de foto laat ik even voor wat het is :p. Vanmiddag had ik een standaard kloffie aan. Zwarte broek en een dunne trui, niet echt spannend dus. Liefs.x

 4. In de tijd dat ik onregelmatige diensten draaide was ik soms de dagen van de week een beetje kwijt, omdat ik dan ook in de weekenden werkte. Toen droeg ik altijd zondags een rok. Om mezelf wat houvast te geven.
  Vandaag in pyjama...zoals meer van de afgelopen dagen, want ik ben te ziek om me aan te kleden.

 5. De zoveelste bankdag van deze winter :-( Dus zoals gewoonlijk een joggingbroek, dikke trui (eronder een colletje en een hemd), steunkousen (vanwege het weinig kunnen bewegen, beginnen mijn benen op te spelen en ik ben al diverse keren geopereerd aan spataderen), dikke sokken en slippers. Tis geen foto waard ;-)
  Als ik jouw kleding zie Nicole, dat is echt weinig. Jij bent vast geen koukleum :-) Zo vond ik het afgelopen nacht zo koud dat ik een vest over mijn pyjama heb aangetrokken en een kruik opnieuw warm gemaakt. Wat heerlijk dat het komende week zoveel zachter weer wordt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.