Dochter in Engeland

In Engeland hebben de kinderen maar liefst 2 weken Paasvakantie. Van mijn oudste dochter, die daar o.a. als au pair werkt, hoorde ik dat ze geschokt zijn dat die arme kindertjes in Nederland gewoon school hebben.

Hoe dan ook, dankzij die lange vakantie zit mijn oudste dochter (22) nu met de ‘host-moeder’ en de twee kinderen in Wales. Zo zie je nog eens wat van de wereld!

Meisje met boek

En ze appte me deze prachtige foto:

29683785 1581785998605195 4106427444218067556 n

Mijn dochter leest graag en veel, en daarom vind ik de foto ook heel passend!

Het is net een Oud-Hollands schilderij vind ik.

N.B. ik vind de vloer ook heel mooi : )

Similar Posts

22 Comments

 1. Wat een prachtige foto!

  Wij hadden hier vroeger ook twee weken vakantie met pasen maar dat is ergens tussen mijn schooltijd en die van mijn kinderen veranderd in de meivakantie.
  Duitsers zijn daar wel eens jaloers op ” Wir haben oft Ferien mit Scheisswetter”. ;-)

  Groet, Erna

 2. Ooit was er hier naast 2 wk kerstvakantie ook 2 wk paasvakantie. Die tussenliggende perioden vond men te lang en de voorjaars- en meivakantie werden bedacht. Dat zijn maar weekjes meestal.

 3. Een hele mooie foto! Toevallig hadden H. en ik het er gisteren over. Dat er ‘vroegah’ twee weken Paasvakantie waren (en dat we toen nog geen voorjaars- en meivakantie hadden. Dat was er gewoon niet).

 4. Ach ja die vakanties he! Onze neefjes in Amerika hebben in de zomer bijna drie maanden, moet jemig kinderen dan horen met hun 6 weken. Maar dat zij het heel jaar door vakantie’s hebben dat vergeten ze dan! Prachtige foto van je dochter!

 5. Wat een prachtfoto van je eveneens prachtige dochter! Het heeft echt iets sprookjesachtigs, zelfs bijna Harry Potter-achtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.