Reacties

Au pair ervaringen — 18 reacties

 1. Ik herinner me nog een blog van je uit die tijd. Dat het loslaten ook voor jou een stap was. Fijn,dat het zo bevredigend verlopen is.

 2. Die serie vind ik heerlijk om te kijken, vooral omdat ik me zo verwonder over hoe de hostouders hun kinderen (niet;)) opvoeden.
  Leuk om hier te lezen hoe dat werkt met bureaus e.d. die zoiets kunnen regelen.

 3. Ik vind het heel dapper van jonge mensen dat ze als au pair willen werken... Ver van huis, bij onbekende mensen, helpen met jonge kinderen en huishoudelijke taken... brrrr was niks voor mij geweest. En ik kan me inderdaad nog goed herinneren hoe je beschreef dat je jongste dochter naar China ging☹️. Wel fijn dat je dochters goede ervaringen hebben met het werken als au pair.
  groetjes, Alice K.

 4. Wat een uitdaging! Ik kan me voorstellen dat het lastig is als moeder om je dochters zo te laten gaan. Maar wat moet het een bijzondere ervaring geweest zijn!

 5. Na mijn eerste studie heb ik een maand in York (Noord Engeland) gewoond om de taal beter te leren en te kijken/ervaren waar mijn overgrootmoeder vandaan kwam

 6. Oh, leuk, dat ga ik kijken. Heb al eerder een seizoen gezien en ik vind het zo interessant altijd dat jonge mensen dit aan durven te gaan. Naar een ander land, meteen bij andere mensen in een gezin...ik zou dat niet kunnen. En wat bijzonder dat beide dochters dit wilden doen, op avontuur gaan zit in de genen! :-D Liefs!

 7. Wat een kostbaar artikel voor jongeren die graag au pair willen worden. Ik ben in mijn studententijd wel naar het buitenland verhuisd maar niet als au pair. Achteraf was dat waarschijnlijk stukken makkelijker geweest, zeker het eerste jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>