|

Au Pairs seizoen 1, 2 en 3

au pairs

Op NPO keek ik het eerste seizoen van Au Pairs.

Au Pairs is een realityserie van BNN Vara en wordt uitgezonden op NPO3.

Anders dan reality series van bijvoorbeeld SBS heb ik bij Au Pairs het gevoel dat het redelijk ‘echt’ is, en niet allemaal ‘gescript’ zoals dat heet. Dat maakt dat ik dit best een leuke serie vind om te kijken.

Inmiddels zijn er drie seizoenen.

Au Pairs het eerste seizoen

In het programma Au Pairs worden Nederlandse meisjes gevolgd die au pair worden in het buitenland. In het eerste seizoen waren dat Leah, Gohar, Sharel en Lily. Ze vertrekken voor 3 maanden naar Los Angeles in de VS. Dit is dus het seizoen dat ik inmiddels heb gezien. Het werd uitgezonden in 2020.

Voortijdig vertrokken uit gastgezin

Wat me vooral opviel is dat zowel van de 4 meisjes, maar liefst 3 vroegtijdig bij hun gastgezin vertrokken! Gohar werd overweldigd door de chaotische familie, Sharel vond haar gezin ‘stom’ en Leah werd weggestuurd door haar host moeder. En dat binnen een periode van 3 maanden.

Wat is er leuk aan Au Pairs?

Eén van de dingen die ik leuk vond aan het eerste seizoen was dat het zich afspeelt in de VS. Seizoen 2 speelt zich af in Rome. Het is interessant om te zien hoe het gezinsleven in andere landen eruit ziet.

Minder boeiend vond ik de feestjes en uitjes die de meisjes deden. Mijn favoriete stukken waren de beelden uit het dagelijks gezinsleven, en hoe dat allemaal ging.

Verder is het interessant om te zien hoe de meisjes zich staande weten te houden in het buitenland, en hoe ze zich ontwikkelen. Sommigen zijn voor het eerst helemaal in hun eentje in het buitenland.

Trailer Au Pairs seizoen 3

Au Pairs kijken

Ik keek het eerste seizoen van gratis via NPO3. Ik vind het niet zo leuk dat ik er een betaald abonnement voor zou nemen.

  • Seizoen 1: Los Angeles 2020 Leah, Gohar, Sharel en Lily
  • Seizoen 2: Rome 2021 Kendra, Joshua, Nikki, Chaundae en Julia
  • Seizoen 3: Miami 2022 Noah, Emma, Imre en Wendie

Seizoen 1 heeft 8 afleveringen van ongeveer 45 minuten.

Au Pair worden

Mijn oudste dochter werd 5 jaar geleden au pair in Engeland. Ze regelde dat via Au Pair world. Dat is een website waarop au pairs en gezinnen elkaar kunnen vinden.

Als au pair is Au Pair world gratis!

Het zijn de gezinnen die betalen voor een account.

Mijn oudste dochter heeft op deze manier twee hele fijne gezinnen gevonden. Ze vindt het zo fijn in Engeland dat ze niet meer terugkomt : ) In september vertrekt mijn jongste dochter als au pair naar Ierland.

Ook zij regelde dit via Au Pair world.

Kijktips

Als je houdt van gezinstaferelen dan vind je de volgende programma’s wellicht ook leuk:

Similar Posts

6 Comments

  1. Helemaal gemist dat er inmiddels een derde seizoen is. Ik vind het ook leuk om naar te kijken. Heerlijk inkijkje en soms gewoon even verbaasd zijn over hoe het bij sommige gezinnen gaat.

  2. Ik ken deze serie niet. Leuk om te kijken. DE meiden op filmpje gaat wel ietsje te ver met wasgoed te slepen over de grond. Kan beter…….Fijne dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.