De kracht van tuinkussens

tuinkussens

Heb jij tuinkussens?

Ik houd van tuinkussens, want ze bieden veel voordelen. Hieronder een overzicht van de kracht van Tuinkussens!

De kracht van tuinkussens

  1. Ze kunnen oncomfortabel tuinmeubilair alsnog prettig maken om op te zitten. Een harde zitting voelt dankzij een tuinkussen een stuk prettiger.
  2. Tuinkussens geven sfeer aan je tuinmeubels.
  3. Tuinkussens zijn een goedkope manier om je tuinmeubilair een totaal andere look te geven zonder dat je een complete nieuwe tuinset hoeft te kopen. Zeker als je van jezelf weet dat je snel raakt uitgekeken op je tuinmeubels kunnen tuinkussens daarom een uitkomst zijn.
  4. Je kunt ze kopen in allerlei soorten en maten. Je hebt tuinkussens met rug, kussens zonder rug, kussentjes met diverse diktes en ga zo maar door. Ik telde maar liefst 50 verschillende maten tuinkussens bij tuinkussenshop.nl.
  5. Er zijn kussens te koop voor diverse types tuinmeubels. Heb jij in je tuin een grote loungebank? Dan kun je daar bijpassende loungekussens bij kopen. Heb je tuinstoelen met een ronde achterkant? Dan zijn zogenoemde rotankussens perfect. Kortom, je hoeft nooit te denken dat er geen geschikt kussen is voor jouw tuinmeubel.
  6. Een balkon gezellig maken is eenvoudig met leuke tuinkussens. Buitenkleden zorgen ook voor kleur.
  7. Ze bieden bescherming aan je tuinstoel, waardoor die langer meegaat.
  8. Tuinkussens met een rug zijn eventueel ook te gebruiken als matje om op te slapen is mijn ervaring. Leg er gewoon twee op elkaar, en je ligt lekker zacht!

Heb jij een oude tuinset? Denk dan eens aan tuinkussens met een hoge rug

Heb jij nog zo’n klassieke witte Hartman tuinset? Je weet wel, met van die witte verstelbare tuinstoelen met een hoge leuning? Ik heb dus ook zulke tuinstoelen. En ook al zie ik momenten veel tuinmeubels van wicker, en van die grote loungebanken voor buiten, toch ben ik best tevreden met mijn tuinameublement! En dat is dus vanwege tuinkussens. Dankzij tuinkussens kan ik mijn simpele witte tuinstoelen een compleet andere uitstraling geven. Het is dezelfde reden als waarom ik erg van tafelzeil houd voor tuintafels. Je hebt gewoon een instant metamorfose!

Voorbeelden van tuinkussens!

Hieronder een sfeerimpressie van tuinkussens! Steeds hetzelfde model stoel, maar met een ander kussen.

 

Tuinkussens

Tuinkussens

Tuinkussens

Welke van de 4 stoelkussens vind jij het mooist? En welk type tuinkussens heb jezelf?

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Tuinkussenshop. De mooie foto’s zijn ook van hen : )

Lees ook Wat zijn goede tuinstoelen?

29 Comments

  1. Marieke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh