Reacties

De KlikM! Hufterproof en kindvriendelijk : ) — 21 reacties

 1. In Doetinchem hangen ze bij de appartementen aan de achterkant van de Action ook al geruime tijd. . En ook aan de overzijde van de weg. Ik vind het eerlijk gezegd lelijk om te zien en het stinkt ook nog eens als je er langs wandelt.
  Waarom geen ondergrondse plastic containers voor bewoners ?

  • Dat het voor stankoverlast kan zorgen is inderdaad vervelend. De zakken die ik zag, roken niet. Ondergronds is inderdaad wel mooier uit het zicht.

 2. De KlikM heeft niet mijn voorkeur, ten eerste heel verleidelijk voor vandalen en als een lus breekt of losschiet gaat de inhoud over de straat.
  Daarnaast als de De KlikM vol is gooit men de zakken er gewoon onder. Hans

 3. Het klinkt handig maar helaas waaien de zakken snel weg bij harde wind. In onze gemeente is daarom gestopt met it systeem. Nu mogen we af en toe de zakken aan de straat zetten. Dan waaien ze overigens ook weg…. Zelf breng ik plastic altijd weg naar een ondergrondse container.

 4. Ik zag er toevallig gisteren een in de wijk hangen aan een lantaarnpaal. Het nadeel was dat de eksters het ook in de gaten hadden en de zak kapot maakte.

 5. Een aantal jaren geleden zag ik het hier in een paar gemeentes. Ze zijn inmiddels gelukkig weggehaald. Punt is dat er tussen de lantaarnpaal op de stoep en de heg of schutting geen ruimte meer overbleef voor wandelaars.

  We hebben hier ondergrondse bakken voor plastic. Had van mij ook niet gehoeven, ik neem het net zo makkelijk mee naar het afvalstation bij de superemarkt. Neem op die manier ook m'n petflessen mee voor statiegeld. Wegen net zo weinig.

 6. Pakken de meeuwen die zakken niet? Mijn kinderen zouden ertegen gaan slaan of in gaan porren als ze de kans kregen vrees ik ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder