De Hoogslaper Paradox

Het wonderlijke met hoogslapers is dat je ze koopt om ruimte te winnen. Technisch gezien doe je dat ook wel, maar het ding is zo groot dat een kamer er juist kleiner door lijkt!

Ik ben dan ook blij dat we dit weekend, via Marktplaats, Ots half hoogslaper hebben verkocht voor 50 euro. Nu staat er een simpel spiraalbed van Auping, dat we op onze beurt weer hebben aangeschaft via Marktplaats.

Ots kamer lijkt meteen veel ruimtelijker!

Wie herkent deze hoogslaper paradox?

4 Responses to De Hoogslaper Paradox

  1. Ik denk dat het probleem met halfhoogslapers groter is dan met zo’n superhoge, waar je rechtop onder kunt staan (maar dan moet je wel een hoog plafond hebben). En verder hangt het van het formaat van de kamer af. Bij Frank gaan wij binnenkort de halfhoogslaper met glijbaan (onding qua ruimte!) neerzetten (heeft echt jaaaren op zolder gelegen)…

  2. Hier is de hoogslaper ook de deur uit. Tuurlijk hadden we meer ruimte onder het bed, maar dat lag constant vol met spullen die er niet hoorden. Nu een heerlijk laag bed, waar ik zo bij in kan liggen om te knuffelen. En wat een gemak trouwens met het bed opmaken.

  3. Wij hadden ook een hoogslaper.Ik vond het heel praktisch in het kleine kamertje, slapen, een bureautje en opbergkast, en onder het bed een hele mooie opbergplaats voor niet zo gebruikte spulletjes… maar ja dochter werd te groot….
    dus weg ermee…
    daaaaaag Annemieke

  4. Wij hebben er indertijd ook eentje gekocht vanwege de extra ‘ruimte’. Maar ook bij werd het vooral extra rommelruimte… De poten en het trapje liggen inmiddels achter de schotten. Een stuk gezelliger zo’n laag bed!

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.