Corona zelftest is aangekomen: drukke plekken, here I come!

corona zelftest

Dit weekend vond ik een pakketje in de brievenbus met daarin de gratis corona zelftest die de overheid beschikbaar stelt.

Nu is het zaak een aanleiding te vinden om ze te gebruiken…

Nu nog een drukke plek!

Bijvoorbeeld als ik op een zaterdag naar de Efteling ga.

Of naar een drukbezocht feestje.

Of zal ik mijn verjaardag dit jaar vieren met een heel groot feest?


Zie ook: Ik moet nog even kijken of ik kan.

Similar Posts

18 Comments

 1. Hier zijn ze besteld, waarschijnlijk ga ik ze voorlopig niet nodig hebben maar je weet nooit. De laatste keer dat ik een zelftest deed was voor de bruiloft van de kleinzoon. Maar ik voel me wél reuze bekocht dat het ondanks vaccinatie toch vaak gevraagd wordt. Het was ook één van de redenen voor mijn aanvankelijk tegenstand voor vaccinatie . Omdat ik een milde corona infectie doormaakte en dus aan één prik genoeg had haalde ik die tegen m’n gevoel in toch. Ben er nooit blij van geworden , al mijn tegenargumenten werden bewaarheid.

 2. Ik had vandaag twee posttassen vol met zelftests. Het wordt massaal besteld bij ons in het dorp. Ikzelf heb ze (nog) niet besteld.
  Alvast veel plezier in de Efteling :D

 3. Hahaha!
  Ik maak al het grapje dat er een moment komt dat die zelftesten van de ene op de andere dag niet meer nodig zijn en dan komen er allemaal berichten vanuit het land van bedrijven en magazijnen die met hun zelftesten blijven zitten. En er komt een nieuwe maatschappelijke verontwaardiging op gang over de vernietiging van al die grondstoffen e.d. en dat er andere landen waren die ze goed hadden kunnen gebruiken etc. Oke, ik draaf weer door :-D

 4. Vorige week kwamen ze al en ik heb er vandaag een gebruikt. Had lunch met 8 personen en was begin vd week bij crematie met 50 pers geweest. Daar zijn ze voor bedoeld heb ik begrepen.
  Het is wel duidelijk maar de lettertjes zin zo klein dat ik man met leesbril nodig had om het goed uit te kunnen voeren

  1. Ah, dat zijn inderdaad goede aanleidingen om ze te gebruiken Lot. Mijn man had keelpijn gisteren, en we hadden dansles. Hij heeft daarom ook een zelftest gedaan. Hij was gelukkig negatief.

 5. Perfect bijpassend gifje. Ik heb de brief pas net binnen en heb ze besteld. Ook voor mij zal het zoeken worden naar drukke plekken als ze binnen zijn:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.