Reacties

Borduurgaren organiseren en opruimen — 26 reacties

 1. Het ziet er keurig uit maar laat het niet in de zon staan want dat soort garen heeft vaak de neiging te verkleuren.
  Met DMC borduurzijde heb je daar minder last van.

 2. De oplossing die ik gevonden heb, ook bij de action,is de groene viskoffer met veel sorteer dozen erin Elke doos heeft een kleur uit dezelfde groep en in de klep bewaar ik de naalden, schaar etc.
  Ooit was borduren een mannen beroep :)

 3. Super handig, dit is echt iets voor mij, ik heb ook altijd overal draden en garen liggen. Ik heb wel van deze bakken, maar dan groot voor al mijn teken en verf spullen.

 4. Deze aankoop zal héél wat voordeliger zijn dan de plastic dozen die ik heb gekocht. Daar zaten zelfs kaartjes bij om dmc-garen omheen te wikkelen en op kleurnummer te sorteren. Maar dat kun je in deze dozen ook.
  Ik word hebberig van die vrolijke kleuren!

 5. Ik ben gek op borduren en er zijn tegenwoordig zoveel leuke moderne patroontjes te vinden. Wat een makkelijk kastje is dit :) ze zou ook wikkelkartonnetjes kunnen aanschaffen volgens mij passen er dan nog veel meer strengen in dat kastje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder