Borduurgaren organiseren en opruimen

borduurgaren opruimen

Mijn jongste dochter, degene die Engels studeert in Utrecht, heeft borduren ontdekt. De handigheid om te borduren heeft ze beslist niet van mij. Maar ze vindt het iets dat je heel makkelijk even kunt oppakken.

Borduurgaren netjes opruimen en organiseren

Ze kocht bij de Action borduurgaren, en had vervolgens iets nodig om het netjes in te organiseren.

Uiteindelijk vond ze dit handige mini ladekastje.

borduurgaren opruimen

Een hele goede manier van opruimen dit!

Lees ook mijn post over opruimliedjes! en je huis opruimen.

Similar Posts

26 Comments

 1. Het ziet er keurig uit maar laat het niet in de zon staan want dat soort garen heeft vaak de neiging te verkleuren.
  Met DMC borduurzijde heb je daar minder last van.

 2. Dat is nog eens een fijn systeem! En respect hoor, want ik vind borduren dus niet iets om 'even op te pakken'. Ik vind altijd dat je er echt voor moet gaan zitten.

 3. De oplossing die ik gevonden heb, ook bij de action,is de groene viskoffer met veel sorteer dozen erin Elke doos heeft een kleur uit dezelfde groep en in de klep bewaar ik de naalden, schaar etc.
  Ooit was borduren een mannen beroep :)

 4. Super handig, dit is echt iets voor mij, ik heb ook altijd overal draden en garen liggen. Ik heb wel van deze bakken, maar dan groot voor al mijn teken en verf spullen.

 5. Deze aankoop zal héél wat voordeliger zijn dan de plastic dozen die ik heb gekocht. Daar zaten zelfs kaartjes bij om dmc-garen omheen te wikkelen en op kleurnummer te sorteren. Maar dat kun je in deze dozen ook.
  Ik word hebberig van die vrolijke kleuren!

 6. Ik ben gek op borduren en er zijn tegenwoordig zoveel leuke moderne patroontjes te vinden. Wat een makkelijk kastje is dit :) ze zou ook wikkelkartonnetjes kunnen aanschaffen volgens mij passen er dan nog veel meer strengen in dat kastje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.