Reacties

Bibliotheek buit, en hoeveel geld ik daarmee bespaar! — 12 reacties

  1. Ik heb 10 boeken op mijn tablet en 3 papieren boeken! Meestal haal ik 6 tot 8 papieren boeken maar ik kwam 3 minuten voor sluitingstijd in de bibliotheek aan!

  2. Ik kom maar weinig meer bij de bibliotheek maar goed die kost hier ook niet veel (4 euro per jaar).Ik lees vooral via mijn kobo plus abbonement bij bol. (ik ben fan, ben nu ruim een jaar lid en kom nog steeds nieuwe boeken en genres tegen). Af en toe nog eens een nieuw boek kopen doe ik nog wel, meestal een studieboek

  3. Ik leen af en toe boeken die meer dan 50 euro nieuw kosten en tweedehands ben ik ze nog niet tegen gekomen. Gemiddeld leen ik voor 250 euro aanschafwaarde in de maand. Voor net geen 4 euro lidmaatschap per maand.
    Ik zou zelfs lid blijven als het 50 euro de maand zou kosten.

  4. Bij ons in het dorp is de bibliotheek afgelopen jaar gesloten. Echt een rare actie. Nu kunnen we alleen nog online reserveren en dan ophalen bij een ophaalpunt. Om er daar vervolgens achter te komen dat je boeken er niet zijn... door een ander meegenomen of zo...? Na een aantal klachten, waar niets mee gedaan is, uit protest mijn abonnement opgezegd.

  5. Ik haal elke drie weken drie boeken uit de bieb. ik koop maar weinig boeken. Ik betaal trouwens wel veel voor mijn abonnement en heb ook een limiet aan te lezen boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder