Reacties

Beppie: de belangrijkste klant van de Albert Heijn — 14 reacties

  1. Beppie kwam me vaag bekend voor. Het beeldje da, het idee erachter niet. Ik oas vast niet in hun plaatje want er zijn vaak maar weinig gerechten waar ik wat mee kan in ons gezin. Ligt aan die dieten.
    Een flespompoen koop ik regelmatig. Dat vind ik de lekkerste pompoen voor pompoensoep. Deze is wat zoeter dan de bekendere hokkaido pompoen.

  2. Ik kende Beppie ook nog niet. Ik ben denk ik niet echt een Beppie, of misschien ben ik de luie zus van Beppie. Ik vind het heel leuk om 1 keer in de zoveel tijd iets nieuws te proberen, maar flespompoenen klinken zo onsmakelijk.... dat ik dat recept gauw zou overslaan...

  3. Ik kende Beppie (en ook het standbeeld) al wel, eens gezien in een documentaire over AH. Voor iedereen die gister DWDD heeft gezien: ik voel een 'je suis beppie' opborrelen...
    In die nieuwe reclame van AH, een paar weken geleden, brengen de hamsters rapport uit van hun missie bij een dame. Het zou mij niet verbazen als dat ook Beppie is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder