Reacties

Textbroker: geld verdienen vanuit huis — 12 reacties

  1. Let je wel op de belastingen? Als niet-verdienende partner lever je nl. al heel snel in op je overdraagbare heffingskorting (aanrechtsubsidie) en die wordt nu inkomensafhankelijk, wat betekent dat je nog meer op moet letten.

    • Zelf zou ik me hier niet door laten weerhouden om zelf inkomen te verwerven. Maar het is wel goed om een potje achter de hand te houden voor als je terug moet betalen. Zodat je dan niet in de problemen komt. Maar zoveel verdien je niet met Textbroker!

  2. Nou, ik heb mijn eerste vijf euro verdiend lees ik net. Leuk dat ze mn blablastukje met een vier hebben beoordeeld. Vroeger was dat slecht, nu ben ik er best blij mee. Ik heb al dingen getypt over modelbouwtreintjes, kartonnen boekjes en gereedschapskisten :) Heel erg bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder