Textbroker: geld verdienen vanuit huis

textbrokerVeel vrouwen zijn op zoek naar een goede manier om betaald werk te combineren met hun gezin. Daantje van Sander en Daantjes mintgroene blog verdient wat bij met Textbroker. Textbroker is een soort bemiddelaar tussen schrijvers en bedrijven. Bedrijven kunnen er voor een lage prijs teksten laten schrijven.

Veel thuiswerk is onbetrouwbaar. Daarom interviewde ik Daantje over haar ervaringen bij Textbroker!

Lees het hier!

Similar Posts

12 Comments

  1. Let je wel op de belastingen? Als niet-verdienende partner lever je nl. al heel snel in op je overdraagbare heffingskorting (aanrechtsubsidie) en die wordt nu inkomensafhankelijk, wat betekent dat je nog meer op moet letten.

    1. Zelf zou ik me hier niet door laten weerhouden om zelf inkomen te verwerven. Maar het is wel goed om een potje achter de hand te houden voor als je terug moet betalen. Zodat je dan niet in de problemen komt. Maar zoveel verdien je niet met Textbroker!

  2. Nou, ik heb mijn eerste vijf euro verdiend lees ik net. Leuk dat ze mn blablastukje met een vier hebben beoordeeld. Vroeger was dat slecht, nu ben ik er best blij mee. Ik heb al dingen getypt over modelbouwtreintjes, kartonnen boekjes en gereedschapskisten :) Heel erg bedankt voor de tip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.