Reacties

asr Vitality bij Radar: bijna 700 klachten! Hoe nu verder? — 15 reacties

 1. Radar kijken wij ook wel eens. Maar ook klachten erbij. Sporten is zeker belangrijk voor de mensen. Helaas kunnen wij niet doen....... Vaak helpen Radar. Maar ook niet opgelost kunnen worden.... Groetjes J&F

 2. Ik heb heel bewust geen ASR Vitality. Ik had al bij anderen gezien dat de gevraagde prestaties continu opgeschroefd worden. Iets waar ik naast baan en gezin echt niet zoveel tijd aan kan (en wil) besteden. Daarnaast wil ik hun - als zorgverzekeraar - niet zoveel inzicht geven in mijn persoonlijke gegevens/prestaties/lichaams'dingen'.

  We eten en leven gezond en gematigd. We bewegen. We nemen onze verantwoordelijkheid. Maar ik laat het me niet door ASR voorschrijven. Zéker niet als ze dit soort kunstjes kunnen flikken qua voorwaarden middenin het seizoen.

 3. Dat ze aan tafel wilden komen zitten, vind ik al een enorm pluspunt. En ik blijf erbij: ik ben blij dat ik niet meedoe met dit soort dingen. Ik zou in dit geval bijvoorbeeld behoorlijk dwangmatig kunnen gaan doorschieten om toch de doelen te behalen.

 4. Als je niet vanuit jezelf wilt bewegen is een app een middel dat alleen maar tegen je eigen gevoel ingaat.
  Of men wel o niet voorwaarden mag veranderen, maakt ze in eerste instantie niet uit.
  Men probeert het gewoon, als er veel klachten komen stelt men het gewoon bij. Hans

 5. Het is zoals gebruikelijk. Radar reageert niet fair. Zeker het smakeloze filmpje. Ik ben 65 plus en verdien dagelijks 800 punten. Mijn honden zijn er blij mee. Let op het is nu donderdag 15.00 u en mijn week totaal al bereikt. Wat wel is dat ik door actief te bewegen, ga niet naar een sportschool
  en/ of hardlopen maar heb GEEN medicijnen meer voor bloeddruk en suiker.
  DANK ASR VITALITY.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder