De wet van Murphy in beeld

Memoblaadjes kubus

Bij de Action kocht ik zo'n handige transparante kubus met daarin notitieblaadjes. Ideaal voor snelle notities, en het staat nog vrolijk ook, zo'n kubus met gekleurde blaadjes. Een fijne combi van praktisch en decoratief dus.

Memoblaadjes kubus: praktisch en decoratief!

Memoblaadjes kubus
1,69 bij de Action

Maar toen kwam De wet van Murphy tussenbeide.

'If anything can go wrong, it will.'

Dus viel mijn transparante kubus, en vlogen de losse memoblaadjes mijn hele kantoor door.

De oplossing is simpel

Met lede ogen nam ik de schade op en bedacht:

'Eigenlijk moet ik de memoblaadjes er één voor één weer netjes in doen.'

Maar daar had ik geen zin in.

Dus verzamelde ik ze zo goed en zo kwaad als het ging, en probeerde de losse blaadjes weer netjes 'vierkant' te maken. Maar denk maar niet dat dit zomaar kan!

Dus nu heb ik een transparante kubus met memoblaadjes die nog steeds praktisch is, maar misschien wel iets minder decoratief....

Wat was jouw meest recente ervaring met de wet van Murphy?

Similar Posts

11 Comments

  1. De papiertjes hebben een ruw oppervlak, dus die krijg je met heel veel moeite weer netjes op elkaar.
    Blaadje voor blaadje stapelen. LOL Hans

  2. Oeh, dit vindt mijn opgeruimde hart toch ernstig om te zien hoor;). Maar ik geef toe dat ik er ook geen zin in zou hebben, want het is inderdaad een rotklus om die papiertjes er weer in te krijgen.

  3. Het staat wel vrolijk maar het eruit trekken lijkt me een ramp. Maar dat was al duidelijk het werkt ook niet.

  4. Hahaha! Murphy laat mij redelijk met rust de laatste tijd (ik klop af nu).
    Ik heb wel een kaart boven mijn bureau hangen waar op staat: Murphy's law: you only meet the woman of your dreams when you're carrying four beers with your wallet in your mouth and your zipper open. Op mij als vrouw niet van toepassing, maar ik vind 'm zo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.