Reacties

De wet van Murphy in beeld — 11 reacties

  1. Oeh, dit vindt mijn opgeruimde hart toch ernstig om te zien hoor;). Maar ik geef toe dat ik er ook geen zin in zou hebben, want het is inderdaad een rotklus om die papiertjes er weer in te krijgen.

  2. Hahaha! Murphy laat mij redelijk met rust de laatste tijd (ik klop af nu).
    Ik heb wel een kaart boven mijn bureau hangen waar op staat: Murphy's law: you only meet the woman of your dreams when you're carrying four beers with your wallet in your mouth and your zipper open. Op mij als vrouw niet van toepassing, maar ik vind 'm zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder