Amazon Prime eruit, of Netflix!

innerlijke accountant

Zo, ik heb mijn abonnement op Amazon Prime toch maar weer opgezegd!

Toen mijn Innerlijke Boekhouder er lucht van kreeg, stelde hij me voor de keus:

‘Netflix eruit, of Amazon Prime eruit!’

Toen heb ik toch maar voor Netflix gekozen.

Amazon Prime beter beveiligd dan Fort Knox

Niet in de laatste plaats omdat Amazon Prime beter beveiligd is dan Fort Knox. Bovendien hebben ze door dat je in Nederland woont. Ook als je met behulp van VPN probeert te doen alsof je in hartje Londen woont… En dat betekent dat allerlei series alsnog niet beschikbaar zijn.

Dat haalde een boel van de glans van Amazon Prime af.

Ik voel me helemaal opgelucht, dat ik dit geldlek heb afgesloten.

Het zat me toch niet lekker.

Lees ook mijn posts over je Netflix account delen en over Amazon retourneren.

Similar Posts

17 Comments

 1. Wij hebben ook Netflix en NL Ziet hier. Eerlijk gezegd kijken we bijna geen live tv meer. Bij ons zou de reguliere tv er best uit kunnen inmiddels.

 2. gelukkig heb ik geen last van een innerlijke boekhouder; Disney+, Netflix & Amazon Prime hier. Lekker streamen & genieten :-)

 3. We hadden tijdelijk Netflix, maar dat abonnement is door Jan z’n broer opgzegd laatst. Nu keken we al zelden NF, dus we missen het niet.

  Wel hebben we een alles in een pakket van de ziggo, maar we doen ook weinig met het interactieve gedeelte eerlijk gezegd. Maar we hebben het meer onder het mom van: je zult het maar een keer willen gebruiken :)

  1. Jammer dat he een credit card moet hebben on een abonnement af te sluiten.

 4. Wij hebben geen tv meer. De man hier kijkt wel graag sommige sportdingen en dat ziet hij op de PC. Daarom hebben we nog een abonnement.
  Netflix wordt hier veel meer gekeken. Deze week de eerste serie ‘After Life’. Vanavond beginnen we met de tweede serie. Hartverscheurend verdrietig en ook weer ontroerend lief, mooi en grappig op de befaamde Britse manier.

 5. eerlijk gezegd begrijp ik toch al niet goed waar jij de tijd vandaan haalt om ook nog tv te kijken:-)

  ik zie maar zelden… omdat ik te druk heb met andere dingen jij bent een 1000 poot :-)

 6. Amazon prime is zo goed als netflix maar de enige nadeel is veel films en tv series in Franse taal en te weinig ondertitels. Hulu is het beste maar je kunt het niet in Europa installeren tenzij je vpn gebruiken en probeer de android app installeren.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.