Reacties

Allesreiniger test: wat is de beste allesreiniger? — 16 reacties

  • Marcel's Green Soap is niet bij de gewone supermarkt te koop volgens mij. Ik kocht mijn eigen fles bij De Tuinen. De eerste set kreeg ik dus thuisbezorgd.

 1. En je doet er toch eeuwen mee. Dan is die euro niet zo'n punt toch? Ik heb ook deze allesreiniger. Wij gebruiken alleen maar "groene" producten zonder troep. Groene zeep, soda, azijn en wat producten van Sonnet

 2. Ik ben momenteel helemaal fan van de producten van method. Ook zonder zooi. Het jammeren is alleen dat ik de vloer reiniger nergens kan vinden. Dus die dweil ik maar gewoon met de stoomreiniger.

  Voor de wc heb ik een middel uit Duitsland dood 99,9 % van de bacterie. Mooi middel voor de wc. Zit in een handig spuit flesje.

 3. Wij gebruiken dat spul van de Lidl. Lekker goedkoop en werkt prima. Maar zoals Anke al schrijft: je doet er eeuwen mee, dus als het lekker ruikt en je bent er blij mee, lekker blijven gebruiken toch?!

 4. Ik hou het bij groene zeep, baking soda, gewone soda, azijn, moet ik echt ontvetten, dan een druppeltje dreft, wanneer de dreft op is, ga ik over op ecover.

 5. Ik ben niet kapot van zelfgemaakte zeep en waspoeder.. zelfgemaakte allesreiniger gaat nog, omdat er meer zeep in zit dan in de gekochte. Maar ook al gebruik ik glycerine, op den duur komen er toch blokjes in.

  Soda schaadt de wasmachine. Het zelfgemaakte wasmiddel is wel goedkoop, maar wast onvoldoende schoon.

 6. Groene zeep met een beetje soda erdoor voor hardnekkige vlekken op de stenen plavuizen, Sonett allesreiniger voor andere schoonmaakdingen en kloksop voor de afwas. Ik heb ciff voor als ik de gootsteen echt niet fris krijg. Maar die gebruik ik zelden.mEn dat was het. Ik doe niet aan dingetjes tegen bacterieën, als het echt schoon moet dan kan kokend water in de toiletpot ook heel goed, of in de wasbak. Of op de vloer van de douche.
  Ik was met Sonett waspoeder, dat werkt prima. Eens per maand de wasmachine op 95 graden kort programma en alle rommel en soprestjes zijn losgeweekt.
  Mijn keukenkastje met schoonmaakspul is dus heel leeg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder