Mijn twee werkplekken

werkplek
Links mijn kantoortje, rechts de keuken

Na het hardlopen ga ik altijd braaf 10 minuten hoelahoepen om aan de verplichting van crosstraining te voldoen.

Mijn twee werkplekken

Dat doe ik aan de zijkant van het huis. En dan kijk ik uit op mijn twee werkplekken:

 • Mijn kantoortje
 • De keuken

Op de foto zie je ze gezusterlijk naast elkaar! In de praktijk werkt het ook zo. Mijn blogwerk wissel ik af met het werk in het huishouden.

Maar mijn blogwerk vind ik wel leuker om te doen!

Heb jij een eigen plek/kamer in huis?

Similar Posts

27 Comments

  1. Ja, dat hoeft maar 10 minuten! 5 minuten gewoon en de laatste 5 minuten mag ik van mezelf kijken hoe het met mijn bankerekening is en kijk ik op Instagram en Facebook : )

 1. Ik heb boven een hobbykamer daar zit ik in de lente en de herfst ,in de winter is het te koud en in de zomer soms te warm,maar ik naai ook veel in de keuken ik heb een werkblad op hoogte aan het raam en kijk uit op de tuin.

 2. Momenteel zit ik altijd aan de eettafel, maar ik heb echt nood aan een kantoortje of hobbyruimte. Is maar hoe je ‘t bekijkt :D
  Tijdens het bloggen maak ik niet veel rommel, maar tijdens het naaien staat heel de kamer op zijn kop :D

  1. Ik betaal 154 incl. per maand. compleet met energie, wifi en beveiliging. Maar dan heb ik ook maar ongeveer 12m2 grotere ruimtes zijn duurder.

 3. De woonkamer is mijn koninkrijk. Huisgenoten voelen zich echt op bezoek als ze in de woonkamer gaan zitten. Ik heb een bureau in de woonkamer en de naaimachine staat op de eettafel (waar ik nooit aan eet).

 4. Ik heb de mazzel dat we een slaapkamer over hadden en daar heb ik mijn hele eigen werkkamer gemaakt (verboden voor man en kind ;-), maar als zzp’er is het eigenlijk ook echt wel nodig. Maar als manlief en kindlief er niet zijn…zit ik het liefst aan de eettafel met uitzicht op de tuin!

 5. Ja, ik heb een werkkamer waar ik ongestoord internationale telefoongesprekken kan voeren. Verwarmd en met mooi daglicht. Wat een weelde!

 6. Is je keukentafel weer terug? Of is het een oudere foto :-) Ik heb niet echt een plek voor mezelf in huis, maar aangezien mijn man en ik samen zijn, voelt het hele huis als mijn eigen plek.

 7. Nog niet, ik zit altijd aan de eettafel. Maar als onze slaapkamer beneden klaar is zijn er boven 2 kamers over en één ervan wordt van mij.

 8. Ik heb boven een kamertje over waar de zonnebank staat, mijn boekenkasten en een bureau met stoel met mijn naaimachine en blogspulletjes. Maar eigenlijk zit ik er nooit, altijd gewoon met de hele handel op de bank.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.