Reacties

Mijn twee werkplekken — 27 reacties

  • Ja, dat hoeft maar 10 minuten! 5 minuten gewoon en de laatste 5 minuten mag ik van mezelf kijken hoe het met mijn bankerekening is en kijk ik op Instagram en Facebook : )

 1. Ik heb boven een hobbykamer daar zit ik in de lente en de herfst ,in de winter is het te koud en in de zomer soms te warm,maar ik naai ook veel in de keuken ik heb een werkblad op hoogte aan het raam en kijk uit op de tuin.

 2. Momenteel zit ik altijd aan de eettafel, maar ik heb echt nood aan een kantoortje of hobbyruimte. Is maar hoe je 't bekijkt :D
  Tijdens het bloggen maak ik niet veel rommel, maar tijdens het naaien staat heel de kamer op zijn kop :D

 3. De woonkamer is mijn koninkrijk. Huisgenoten voelen zich echt op bezoek als ze in de woonkamer gaan zitten. Ik heb een bureau in de woonkamer en de naaimachine staat op de eettafel (waar ik nooit aan eet).

 4. Ik heb de mazzel dat we een slaapkamer over hadden en daar heb ik mijn hele eigen werkkamer gemaakt (verboden voor man en kind ;-), maar als zzp'er is het eigenlijk ook echt wel nodig. Maar als manlief en kindlief er niet zijn...zit ik het liefst aan de eettafel met uitzicht op de tuin!

 5. Is je keukentafel weer terug? Of is het een oudere foto :-) Ik heb niet echt een plek voor mezelf in huis, maar aangezien mijn man en ik samen zijn, voelt het hele huis als mijn eigen plek.

 6. Nog niet, ik zit altijd aan de eettafel. Maar als onze slaapkamer beneden klaar is zijn er boven 2 kamers over en één ervan wordt van mij.

 7. Ik heb boven een kamertje over waar de zonnebank staat, mijn boekenkasten en een bureau met stoel met mijn naaimachine en blogspulletjes. Maar eigenlijk zit ik er nooit, altijd gewoon met de hele handel op de bank.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>