Reacties

Hardlopen in korte broek — 10 reacties

 1. Heerlijk wanneer je een ander de schuld kunt geven! Was het ook te koud of was het de meewarrige blikken die je zag?
  Ik kijk smorgen op weeronline naar de temperatuur en onder de 10 graden trek ik een wollen thermolegging aan op wandeltochten van 20 km en meer met een wandelrok!
  Is het smorgens fris en wordt het nu dik boven de 10 graden, dan doe ik een dunne legging aan.
  Dinsdag morgen kwam ik soldaten tegen die moesten hardlopen, een er van liep ook in een korte broek, toen vroor het nog!

  • Jeetje een korte broek bij vriestemperaturen lijkt me echt pijnlijk!

   Bij mij was het gisteren op zich wel te doen: korte broek bij 7 graden maar de volgende keer doe ik toch capri tights aan.

 2. Toen het in begin van de week vroor - ook nog in de morgenuren nog min twee - zag ik schooljongens lopen in slechts een t-shirtje met korte mouwen op een spijkerbroek. Ze liepen niet hard, ze gingen gewoon een broodje kopen of zo in de winkel. Het nieuwe stoer van tieners is kou trotseren. Nou ja, beter dan coma zuipen in ieder geval.

 3. Vreemde temperaturen. Van -4 tof 10 graden? Ik vond het vanmorgen koud. Mensen worden ziek van deze temperatuurverschillen.

  Ik pakte me vandaag standaard met een legging onder de lange broek aan en het viel me mee de kou op de scooter op de tocht van bijna 10 heen en 11 terug.

 4. Vandaag vond ik het niet koud. Maar als het zo'n water koude dag is, ga ik niet de deur uit zonder handschoenen en muts. Ik vind het wel lastig om zwanger te zijn wat betreft dik aankleden. Normaal doe ik laagjes aan zoals thermo kleding. Dat is nu lastig, zonder alles opnieuw aan te hoeven schaffen.

  • Laagjes werken inderdaad vaak goed. Kleed je als een ui is het advies : )

   Maar ik kan me voorstellen dat het nu wat lastiger is tijdens je zwangerschap Sheila.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder