Reacties

Waarom staan er tijdstippen in agenda's?! — 17 reacties

  1. Ik koop al een paar jaar een klein agendaatje van de Hema voor 1 euro. Dat is voor mij goed genoeg. Alleen, nu met de lockdown kan ik geen nieuwe kopen, want online staat dat je ze alleen in de winkel kunt kopen. Ik moet dus wachten tot de lockdown voorbij is voor ik mijn agenda kan kopen. Onhandig, maar ja...

    • Je kunt je HEMA filiaal gewoon bellen om je bestelling door te geven of zelfs bij de winkel vragen dan komen ze met diverse producten naar je toe en kies je ter plekke. Hoef je niet te wachten tot het einde van de lockdown.

  2. Ik zoek juist altijd een papieren agenda met tijdstippen. Ik krijg maar geen overzicht met een digitale agenda en heb veel werkafspraken op een dagen dan werkt een goed overzicht het best. Ik heb ook al jaren dezelfde, al is de prijs wel behoorlijk gestegen.

  3. Ik heb precies hetzelfde probleem met bestaande agenda's. Ik krijg de zenuwen van die tijdstippen. Mijn oplossing is dat ik afgelopen jaar mijn planner/agenda zelf maakte. Beviel zo goed dat ik 'm voor 2022 ook maar weer zelf heb gemaakt. Zónder tijdstippen uiteraard;).

  4. Ik gebruik een agenda met tijdstippen. Want als je een afspaak hebt om 16.30. Is dat toch duidelijk dag overzicht.
    Verder is mijn leventje toch een van de klok .Rust ,regel maar en reinheid :)

  5. Ik gebruik al jaren geen agenda meer maar als ik er 1 koop dan is het de meest simpele die er bestaat. Hoe duurder de naam hoe duurder de agenda. Net als vroeger met die schoolagenda's meer plaatjes meer euro's.

  6. Ik heb de deskplanner van de hema. Je kunt zelf de data invullen. Geen tijdstippen. En elke week ruimte voor to do en notities. Hij is wel wat groot om mee te nemen. Dat doe ik dan ook niet. Daarvoor gebruik ik mijn Google agenda, die ik ook deal* met mijn gezin. O ja, de planner is verticaal, dat vind ik fijn. *creatief van de ondertiteling maar dit moet ‘deel’ zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>